Plaah! Meillä on uusi ongelma. Nyt kun ainakin treeneissä alkaa näyttää siltä, että Qopsu on oivaltanut puomin idean eli pysähtyy nätisti kontaktille, ottaa katsekontaktin ja odottaa vapautuskäskyn, niin muut kontaktit on sitten ihan kuralla. *huoh* A-este on nyt tosi huono eli ekalla ratakerralla putkiaivo näki vain A:n sivulla olleen putken ja kontaktin jarrutuksesta ei mitään tietoa. P***kle!! Ärähdyksen jälkeen alkoi jarrut löytyä ja malttoi mennä kontaktille asti. Tiina toimi namiautomaattina ja laitteli ratapätkällä pikkulätkän päälle namia aina alastulokontaktin juureen. Q kyllä "sukelsi" lätkälle, mutta ei se tötterö tajunnut namia ennenkuin sen sille kunnolla näytin. ;o) Doh, tähän suoritukseen puutumme ja muutamme sen, kunhan puomi alkaa olla pikkukoiralle selvä.

Mutta se keinu... =o( *byäääää* Q inhoaa keinua yli kaiken! Ei varsinaisesti pelkää, mutta heti tilaisuuden tullen juoksee vaudilla ohi periaatteella: "poissa silmistä, poissa mielestä". Sitten kun kiepautan siihen uudelleen, niin hyppää sivuun heti mentyään puolivälin ohi eli ennenkuin keinu ennättää paukahtaa maahan. Menee keinun kokonaan vain ja ainoastaan, jos otan pannasta kiinni ja vien. *huoh* Inhoaa siis tuota meidän keinua ja ei tykkää ei! Voi kökkö... Nyt treenissä raahattiin painavat hiekkasäkit jalan päälle painoksi eli keinu ei edes hyppinyt, mutta ei auttanut. Täytynee kaivaa kotona talvisäilytyksessä oleva Mallan keinu käyttöön, kun se on Qopsun mielestä niin mukava. Tömähtää tasaisesti maahan, eikä lyö pikkutassuille!

Kuvassa illan treenirata, jonka nappasin netistä, kun oli niin mukava näköinen. Lisänä tuohon kepit, jotka laitoin viimeisen hypyn perään, kun hoksasin, että Rupsulle  - juu, shelttikin pääsi liitämään - pitää ottaa niitä. ;oP Rata meni Qopsun kanssa muuten ihan ok, mutta hypyt 6 ja 9 tökki. Hyppy 6 ei onnistunut millään, kun sitä edelsi tuo kovanonnen keinu... *huoh* Keinun räpellyksen takia jouduin yrittämään takaaleikkausta hypylle ja kun oma liike tuossa ei mennyt kunnolla hypylle, niin eihän siitä yli päästy. Sitten, kun otin kohda niin, että "jätin" Q:n keinulle ja vaihdoin puolen jotta ei tarvinnut leikata hypylle 6, niin johan alkoi lyyti kirjoittamaan. =o) Sama ongelma oli hypyllä 9, kunnes tajusin leikata ennen A-estettä, eikä vasta sen jälkeen. Vauhtia pikkukoirassa taas piisasi joka lähtöön ja jotenkin kakara oli hiukan liian villillä päällä eli vähän sellaista "kaahottamisen" makua menossa oli.

Sheltti piipersi rataa ihan lopuksi ja otettiin lähinnä pätkissä niin, että nakkinamia sai aina pikkuspurttailun jälkeen. Rupsuhan kyllä menee, mutta onnistuttiin kuitenkin ottamaan tuossa kahdessa kohdassa hylky. =oP Ne tuli moelmmat samassa tilanteessa eli Sipsi hyppäsi sekä hypyn 7 että 14 väärästä suunnasta. ;o) Sipsi kun päättää, että väliin ei "taivu" vaan kierretään ulkoa, niin sieltä menee. Kummasti vaan Qopsu noihin kääntyy, vaikka vauhtia on miljoonasti enempi ja kokoakin paljon shelttiin verrattuna. Niin ja kommentoidahan noita virheitä ei Sipsille kannata, ettei herneet poksu Diivan nenukkaan eli kehuja vaan ja uusi yritys. Mutta jotenkin sitä vaan on niiin "raskasta" viedä Qiiraan verrattuna... *huoh* Yllättävän rasittavaa sekä juosta että puhua pälpättää taukoamatta ja yht'aikaa... =oP