...eli siitä jatkettiin, mihin edelliskerralla jäätiin. *huoh* Tähän asti olen heittänyt vitsillä sen, että Qiira tulee tekemään 25 hylättyä rataa ennen ensimmäistä tulosta ja niinhän tässä taitaa sitten käydä! =oD Oulussa siis oltiin OKK:n hallilla kisaamassa ja Cärryssä kisoihin matkasivat Qiiran lisäksi Sipsi, Neppu ja Pola. Hyvin ja sulassa sovussa likat sopi Cärryn takaloosterissa matkaamaan. Alla jokaisesta meidän juoksemasta radasta muistinvarainen "sinne päin" piirros eli estekulmat ja -välit heittää varmasti jne., mutta jotain osviittaa kisaselostuksille. :o) Tuomarina oli Eija Berglund.

Qiira aloitti hyppiksellä.

Onneksi lähtö oli tuollainen, niin sujuvasti päästiin liikkeelle, vaikka Qoponen ampaisikin matkaan heti, kun käden irrotin sen kaulalta - juu, me koetetaan treenata nuo lähdöt kuntoon! Rengasta jännäsin, kun se oli sellainen uusi hajoava malli eli kehikko tosi kevyt ja rengas muutenkin aika "hengetön", mutta hyvin sen kuitenkin hyppäsi. Kepeille menossa mietin kovasti, että vedänkö vai valssaanko ja lopulta päätin vetää ja eihän se onnistunut kun menin sitten liian lähelle keppejä, huitaisin sinne päin ja kielto. Korjauksella pujo hienosti loppuun asti. Hypyn jälkeen ennen putkea 8 vedin kovasti ja sitten lähdin liian aikaisin leikkaamaan tiukasti ja kieltohan siihenkin tuli. Koetin korjata ja jostain syystä Qiira lähti kiertämään koko putken ja toinen kielto eli hyl. Jatkettiin kuitenkin eli valssi hyppyjen 9 ja 10 väliin, huiskaisu muurille ja taas paukkui ohi. *huoh* OKK:n muuri on tummansininen "seinä" verrattuna meidän reiällä varustettuun keltaiseen muuriin, joten olisi pitänyt heti tajuta varmistaa muurin hyppääminen paremmin. Lopun suoran Q irtosi hienosti ja hypyt rentoja ja ilmavia.

Toisena sitten Qiiran agirata.

Samantyyppinen alku, joten taas lentäen liikkeelle. A:lle kiipeämisen varmistin ja kontakti oli kyllä niin siinä ja siinä, mutta virhettä ei tullut. Puhtaasti porhallettiin sitten hypylle 9 asti, jossa hypyltä 8 veto ja vippaus 9:lle. Hyvin lähti vetoon mukaan, mutta ajautui sen verran lähelle hyppyä, että siitä ponnistus jäi hiukan huonoksi ja rimaan pieni hipaisu, mutta sen verran iso kuitenkin, että rima tuli alas. Tuon jälkeen sitten porhalsi sujuvasti keinun ohi eli kielto. Videolta näyttää, että lähti sinkoamaan kohti takana olevaa putkea eli riman tipahduksen lamaannuttamana en ohjannut tarpeeksi keinulle. En sitten ottanut kunnolla - mokomakin luuseri - Qiiraa kiellon jälkeen haltuun ja suorastaan annoin sen käydä hyppäämässä hypyn 8 uudelleen eli hyl. Jatkettiin sitten loppurata - keinukin meni ihan jees - puhtaasti maaliin. Keppien aloitukseen olin tosi tyytyväinen eli haki sen itsenäisesti ja oikein. Mutta tällä radalla oli jo melkoisen lähellä se onnistuminen tai ainakin maaliin pääsy... :oP

Sipsikin oli mukana ja ilmoitettuna vain agiradalle.

Ja kyllä! Tällä radalla ei ollut ollenkaan pujottelua! Eikä muuten ollut 2-luokan hyppikselläkään... ;oP No, meille tämä ei tiennyt hyvää, kun Sipsihän "kävelee" radalla keppeihin asti ja saa yleensä sen jälkeen vauhtia. Joten nythän se sitten "kävelee" koko radan, kun niitä keppejä ei vaan tule! Niinpä siinä sitten kävikin eli Sipsi oli taas toooosi tahmea radalla eli välillä ravattiin tai sitten hitaasti pylkyteltiin laukalla. *huoh* Eka virhe tuli keinulla eli Sipsi teki aivan järkyn lentokeinun! Miten niin hitaasta vauhdista sen voikin tehdä? Lienekkö sitten tuosta - vai yleisön kohahduksesta - niin järkyttynyt, että humpsutteli sujuvasti putken 9 ohi, vaikka se oli aivan suorassa sen edessä. Kolmas virhe saatiin sitten kieltona putkelta 15 eli myös siihen ihan turha ja "mystinen" kielto. Lopputuloksena siis 15 ratavirhettä ja ihanneajan ylitystä reilut 16 sekkaa... Jep jep.

Neppu ja Pola sentään pääsivät hienosti molemmilla radoilla maaliin saakka. Nepulle 10 ja 15 ratavirhettä ja kokonaisuutena kuitenkin ihan mallikasta menoa. Polalle 5 ja 20, varsinkin ekan radan ainokainen rima oli tosi harmi, sillä muuten meno oli oikein kivaa. Mutta sellainen keikka tällä kerralla! Kiitos Tiinalle ja Mikolle mukavasta matkaseurasta! Meillä jäi edelleen treenattavaa ja seuraavan kerran kisataan Qiiran kanssa mahdollisesti vasta ensi kuun lopussa Vöyrillä. Treenataan sitä ennen lisää... ;oP