Vaikka niin kauhiasti kehtuutti, niin pakkasin kuitenkin Qoposen autoon ja hurautin vähän ennen ysiä hallille. Kun ei ne kontaktit itsestään sitä varmuutta saa eli tarvitaan toistoa toistojen perään. :oP

Aloitettiin A-esteestä ja nyt sama "alas"-käsky siihenkin käyttöön. Ja jee! Pikkukoira on ilmeisesti edes hiukan ymmärtänyt käskyn ideaa eli tarjosi aikas hienosti pepun pitoa esteellä. Normaalistihan Qiira ei ole millään halunnut jäädä 2on-2off-asentoon A:lla, vaan liukuu väkisin yli, mutta nyt meni hienosti. Näitä toistoja sitten otettiin useampia.

Seuraavana sitten sivummalla olevan putken ja parin hypyn kanssa lähtöjä. Mutta voi arse!!! Kuin se voikin olla noin vaikeaa? *huoh* Ei pysy, ei sitten millään. Jos korotan ääntäni ja menen tiukkaan komentamaan, niin sitten on sen näköinen kuin olisi pieksetty ja kuitenkin uusintayrityksellä hiipii heti perään. Otin sitten namin avuksi ja sillähän se kyllä pysyy. Mutta jos jätän namin selän taakse, niin pyörähtää sen ottamaan ja sitten voi jo ensimmäinen este olla hukassa... Ja kun sitä namia ei olekkaan, niin jääkö etsimään?? Jos laitoin eteen ihan lähelle, niin istua tanottaa kyllä odottamassa lupaa, nappaa namin ja lähtee suoraan siitä eteenpäin ilman pyörimistä. Mutta saanko "huijattua" sen jäämään pelkällä käsiliikkeellä vai jääkö taas etsimään namia?? Vai otanko apuohjaajan pitämään, mutta entäs kun sitä apuohjaajaa ei enää olekkaan?? Voe viisaammat, auttakee!! Mitä tuon kanssa kannattaa tehdä??

Tuon tahkoamisen jälkeen vielä puomitreenit, jossa otettiin kolmen hypyn takaa vauhtia ja stopin jälkeen palkaksi putkeen, josta taas takaisin puomille. Tämä meni hienosti eli vain kerran hurautti niin, että unohti stopata. Tuohon tiukka puhuttelu ja onnistuneesta kontaktista tooosi iloiset kehut! Ja nuo kakara kyllä erottaa eli tietää itsekin milloin oli hyvä ja yrittää seuraavalla kerralla olla vielä ihan pikkuisen parempi. Hauska otus, vaikka väliin osaakin olla niin rrraivostuttavan itsepäinen. =o)

Loppuun sitten vielä keinua. Sitä otin nyt ihan hihnassa tutun "alas"-käskyn avulla ja jarrutin kolausta kädellä. Alkuun epäröi ja olisi halunnut joko hypätä sivuun tai karata kontaktilta, mutta jarruttelun avulla sain tekemään tässäkin hienon 2on-2off-stopin. :o) Väliin muutama kunnon kolautus ja hirrrmuiset kehut ja sitten taas jarruttaen. Mukavaa tuo nyt kuitenkin taisi olla, kun itse pyörähti uudelleen esteelle: "Lisää, lisää!" Jospa se tästä, kun vaan otetaan niitä toistoja toistojen perään ja juhlitaan onnistuneita suorituksia! :o)