Tänään suunnattiin Tuusniemelle missikisoihin ja Cärryyn lastattiin kaikkiaan viisi koiraa ja kolme akkaa. :o) Mukana siis meiltä Qiira sekä Hippu ja matkalta poimittiin kyytiin ensin Miina ja shelttipojat Naksu ja Valtsu sekä Tiina ja Neppu. Hippu-rouva matkasi takapenkillä ja loppulauma sikaosastossa. Tavarat pakattiin sekä takahäkin päälle että jalkatiloihin eli loppupelissä retkueemme sopi Cärryyn paremmin kuin hyvin! :o)

Alunperin minun oli tarkoitus autella Miinaa ensin shelttikehällä junnupoikien kanssa ja sitten suunnata bc-kehälle, mutta aikataulut oli kehissä toisaalta myöhässä ja toisaalta ajoissa, joten oli pakko suunnata bc-kehälle ennenkuin sheltit edes alkoi. Tytöistä ensimmäisenä kehään nuoriin tyttöihin Qopsu ja hui hitsi: meitin pikkulikka sai ERIn ja voitti luokan! Seuraavana Neppu ja myös sille ERI luokkavoitolla. Loppuun sitten Hippu-äitee samalla linjalla kuin tyttäret eli luokkavoitto ERI:llä ja samalla irtosi myös ROP-veteraanin arvo.

PN-kehään siis kaikki kolme ja onneksi Arja lupautui auttamaan ja suostui Qiiran remmin päähän. Kaikkiaan PN-luokassa oli 9 koiraa ja niistä tuomari alkoi kätellä porukkaa pihalle. Jossain välissä tajusin, että enää viisi mukana ja edelleen "meidän" kaikki kolme tyttöä töröttää kehässä. Viimeisenä kehästä ulos Qiira eli epävirallisesti meidän pikkukoira oli "PN5". :o) Ja sitten juostiin ja juostiin ja juostiin ja akalta alkoi loppua jo kunto! Tässä vaiheessa tuomari oli jo nostanut Nepun kärkeen ja Hipun seuraavaksi ja tämä järjestys piti loppuun asti!! Wow! Kaksoisvoitto meidän retkueelle ja näinhän se pitääkin mennä eli lapsi voitti äitinsä! :o) ROP-kehässä Neppunen vielä voitti eli ou jee: meidän autokuntaan sekä ROP että ROP-vet! Ja molemmat tytöt olivat mukana myös Pikkupaimenen kasvattajaluokassa, joka sai KP:n ja oli ROP.

Sitten alkoikin ryhmäkehien odotus ja ne oli myöhässä... *huoh* Odoteltiin suomenpystisten arvostelua loppuvaksi ja sehän kesti ja kesti ja kesti. Lopulta ryhmät aloitettiin 1-ryhmällä ja Neppu pääsi kehään. Likka esiintyi oikein nätisti, mutta läpijuoksu siitä kuitenki tuli. Sitten veteraanit sekä kasvattajaluokka ja molemmat otti rotutuomarimme! :o) Tuomari ihastui Hippuun jo rotukehässä ja loppukehässä ihastus jatkui BIS-vet 3 -sijoitukseen asti! WoW!! Hilippa oli aika pop! Kehästä juoksimme suoraan kasvattajakehään ja sieltäkin irtosi sijoitus: BIS-kasv 2!! Jahuu! Hieno päätös päivälle ja kotimatkalle. :o)

1235404035_hippoksei.jpg
Hippu BIS-vet 3.

Juu, olipas kiva päivä! Mieltä toki lämmitti omien koirien hieno menestys, mutta onnea myös Miinalle! Naksu oli ollut PU3 ja Valtsullekin hieno ERI3. Ja ISOT kiitokset Arjalle, kun suostuit Q:n hihnanjatkeeksi PN-kehään. Loppuun sit vielä yks juttu: kun Hippu meni kehään, niin tuomari sitä tutkiessaan piti piiiiitkään sen päästä kiinni ja kysyi sitten minulta, että miksi nuo nuoremmat ei ole tällaisia? =oD Voi Hilippa, kyllä MINÄ tiedän, että se on maailman kaunein ja taitaa rouva tietää itsekin...! =o) 

1235404207_ruusukkeet.jpg