Olipas taas agitreenit, joista ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa... *arg* Saldona siis akalle perusteellisesti kärähtäneet käämit ja lisäksi oli lähellä, etten tullut kotiin uusien mustavalkoisten karvarukkasten kanssa! P***kle.

Ja mistäkö moinen? No kun piti hiukka hikeentyä Qoposelle, että odotetaanko siellä lähdössä vai ei. Treenattiin siis lähtöjä oikein urakalla. Nyt tehtiin niin, että Q aloitti ja kun noin neljännen "odottaa"-käskyn jälkeen hiipi edelleen esteitä kohti, niin hihnaan ja pois. Treenikaverin jälkeen yritettiin sitten uudelleen. Välillä oli otettu odottamista kauempana ilman esteitä ja istuuhan se siellä kuin tatti! Uudella yrityksellä jopa muutama odottaminen, josta kovasti kehuja ja namia. Kerran pääsi odottamisesta luvan kanssa hyppäämään ja taas alkoi hiipimään, joten pois tuon yhden hypyn jälkeen. Ja taas väliin kaveria kehiin.

Tätä tehtiin sitten koko ajan ja muutaman kerran päästiin jopa ratapätkälle, mutta heti sen jälkeen taas alkoi lipumaan perään. On se kumma ja itsepäinen! Sitten kun palautin tiukkaan takaisin - ok, myönnän, että ärräpäillä tehostettuna - niin painuu maahan... Mutta kun tuo ei Q:lle sovi, vaan sen jälkeen tulee herkkään ekasta rimasta ali, vaikka jättäisin tosi kauas esteestä. Joten kävin nostamassa rauhallisesti istumaan ja uusi jättö. Mutta että osaakin olla vaikeaa!!! Ja sitten kun tuosta venkulasta ei ota selvää Erkkikään! Kun komennan sitä tiukemmin, alkaa luimuilemaan ja esittää vähintään hakattua, mutta kun selkäni käännän, niin jo on peppu taas ilmassa ja hiiiipiiiiii..... *ARG!* Näitä yrityksiä otettiin sitten melko monta ja ihan loppuun sain pienen "työvoiton" eli pystyttiin ottamaan muutaman kerran pari estettä niin, että istui kiltisti ja odotti luvan.

Yllä Salmen tekemän ratapätkä muille treenattavaksi. ;o) Meille se oli liian vaikea eli heti alussa oli pari takaakiertoa, jotka ei nyt onnistu ollenkaan - toisin kuin pikkuisella Prii-vauvalla... Q lähtee nyt heti minun liikkeen mukaan eli kieltää herkästi ja ei yhtään hae itsenäisesti kiertoa. Lisäksi otti ilmeisesti painetta noista minun lähdön tiuskimisista ja tuli hirmuisen varovasti esteille. Huoh! Agility ei ollut tänään kivaa meidän kummankaan mielestä - ainakin jäi sellainen tunne hallilta lähtiessä... :o( Noh, nuo lähdön odottamiset vaan on pakko saada kuntoon, kun ei tuon kanssa kovin pitkälle pötkitä noilla yhteislähdöillä, jolloin mopo keulii jo ensimmäisestä esteestä lähtien.