Kiva, kiva eli jälleen agiliitotreeneihin! Suunnattiin siis tutusti hallille Qiran kanssa ja tänään ohjelmassa pidempi ratapätkä. Suunnitelma taas Salmen käsialaa Prii-vekaran treenäjä silmälläpitäen. Ja kuinkas sattuikaan, ratapätkällä oli ihan samaa teemaan kuin mitä edellisiltana Tiinan kanssa treenattiin - hypyt 4, 5 ja 6. =o)

Voe voe, kovasti saadaan vielä treenata! =o) Keppisyöttö onnistui hyvin eli otin vastaan ekan hypyn ja siitä pyöräytin pujoon. Tällä tavoin vaan jäin itse keppien oikealle puolelle, sillä Q ei kestä noin voimakasta leikkausta kepeille  tai ainakin luulen niin... ;o) Tuon takia sitten olin hypylle 3 tullessa niin takana, että jouduin "leikkailemaan" ja voi mahoton, että se on vaikiaa. Koetin kääntää esteiden välissä kulkuani ja kroppaani mahdollisimman paljon suoritettavaa estettä kohti, mutta tökki tökki. Kyllähän se ne hyppäsi jotenkuten, mutta kamalan hitaasti ja epäröiden ja viimeistään rima hypyllä 6 tipahti, kun koissu kääntyi riman päällä. Huomiona heti tähän, että muiden treenattua kokeilin nuo hypyt 3, 4, 5 ja 6 vielä niin, että valssailin ja kyllähän se sitten meni loistavasti! Tuohon valssailuun ennätin hyvin, kun olin alussa keppien vasemmalla puolella.

Toinen probleema meille oli sitten putken jälkeen hypyt 8, 9 ja 10. Koetin heittää "takaa"-käskyllä hypyn 8, mutta sitten ei osattu jatkaa, kun jäin liikaa taakse ja koetin myös niin, että menin hypyn 8 ohi toiselle puolelle, mutta en saanut sieltäkään menemään, vaikka kuinka yritin vettä koiraa esteiden väliin... *huoh* Sitten Malla tuli apuun ja näytti kädestä pitäen kaksi vaihtoehtoa ohjaukseen ja johan alkoi toimia!! =oDD Kiitos Malla!! Mitään hienoja nimiä noille ohjauksille en tiedä, mutta ne toimi Qopsulle hyvin... Eka versiossa otin Qiiran ensin hypyltä 8 "takaa"-käskyllä  syliiin ja siitä heti peruuttaen pienellä vartalon käännöllä oikealle koiraa pois ja uudella käännöllä päästiin myös hypylle 9 hyvin "takaa"-käskyllä. Oliko tuo nyt sitten se "twisti"? ;o) Hyppy 10 menikin sitten ihan heittämällä. Toisessa versiossa vein Q:n hypyn 8 ohi, "pakkovalssi" (?) ja uusi valssi ennen hyppyä 9, jolloin sain näppärästi pyöräytettyä hypylle 9 ja taas 10:lle heittämällä. Nää toimi, kiva kiva!!

Loppu rata meni ihan hienosti eli ei ongelmia. Toisen kerran kepeille mennessä tein valssin esteiden väliin ja pyöräytin alkuun. Tässä sitten kyllä leikkasin keppien toiselle puolelle ja hyvin kesti. Mutta tuossa leikkaus ei ollut niin "terävä" kuin mitä se olisi alussa ollut. Pujon loppuun sitten vielä valssi ja siitä viimeiselle hypylle. Mutta kaikkiaan huisin kiva ja meille haastava rata! Paljon on vielä treenattavaa, mutta kyllä se tästä. =o)

Niin ja samalla tuli todettua, että tuota kakaraa pitää "ravistella" välillä, jos alkaa liikaa kiljumaan ja reuhaamaan. Kummasti se herne kopsahtaa takaisin raiteilleen, kuulo palautuu ja keskittymiskyky löytyy takaisin, kun kerran huomattaa: "Haloo!! NYT ollaan hommissa!!" Tämän takia meille taitais olla aika ehdotonta kisoissa päästä ennen rataa lämppäriesteille purkamaan pahin höyry ja saada näin aikaa "tipauttaa" se herne oikeille urille... =oP