Tiistai ja toisen kerran täsmätreenit hallilla. Mentiin siis Tiinan kanssa jälleen jo kasiksi hallille ja roudattiin sivummalle kaksi hyppyä ja puolikas pujo. Muuta ei sitten tarvittukaan ja saatiin TOSI hyvät treenit molemmille tytöille. Jatketaan siis "ohjelmaa" eli tiistaisin yleisellä vuorolla pientä ohjaustreeniä parilla hypyllä ja keskiviikkoisin sitten ratapätkää. Lisäksi sunnuntaitreenejä olisi vielä neljä jäljellä, mutta mukaan ei kyllä muiden menojen takia päästä kuin kahdella kerralla. Mutta kesää odotellessa! Paljon on vielä pikkukoiran kanssa treenattavaa ihan perusjutuissa eli kotipihaan riittää ohjelmaa, kunhan lumet sulaa ja saadaan omat esteet käyttöön. :o)

Yllä kuvaa meidän eri treeniversioista. Ekana vasemmanpuoleisen kuvion mustat pimpulat eli välistävetoja. Hyvin tulee väliin, kun maltan riittävästi kääntää rintamasuuntaa ja ajoissa vaan nakkaan seuraavalle hypylle. Saman kuvion valkoisilla numeroidulla pätkällä treenasin takaakiertoa ja sylikäännöstä. Menin siis keppien jälkeen hyppyjen välistä, siellä valssi ja vastakkaisella vasemalla kädellä "takaa"-käskyllä hypylle 3 ja siitä samalla kädellä edestä hypylle neljä ja itse taas esteiden välistä takaisin kepeille. Ensin sylissä kääntö tökki, mutta sitten pikkukoira tajusi idean ja meni aivan sairaan hyvin tuon! =o)

Oikeanpuoleisessa kuviossa haettiin tuota kulman kiertoa molemmista suunnista niin, että olin alussa keppien oikealla puolella. Ja molemmat oli Q:lle vaikeita, mutta eri syistä. ;o) Valkoisilla numeroilla merkityssä treenissä vaikeus oli hypyn kaksi leikkaus eli edelleen se sama tuttu juttu. Saatiin tähän hyviä onnistumisia, kun Malla kävi apuohjaajana huikkaamassa Q:aa hypyn takana, niin johan lähti irtoamaan. Loppu kuviosta onnistuu hyvin eli kaartaa kauniisti hypylle 3 ja siitä syliin ja kepeille. Mustien numeroiden mukaan mentäessä vaikeus oli hypyn 3 hakemisessa eli ei oikein lähde kiertämään, vaan pyrkii tuohon väliin. Sitten tajusin, että käytin väärää kättä eli "takaa"-käskyn lisäksi, mun on käytettävä vastakkaista kättä, jolloin kaartaa paremmin minusta poispäin.

Samalla treenailin myös keppikulmia ja ne alkaa pikkukoiralla olla aika hyvin hanskassa. =o) Pystyin pistämään ihan 90 asteen avokulmassa ja topakasti ja keskittyneesti haki oikean aloituksen. Toki varmuutta tarvitaan vielä aivan sikana lisää, varsinkin kovemmassa vauhdissa, mutta selkeästi Qiira miettii aloituksen eli ei rynni "summanmutikassa sinnepäin" niinkuin isosisso meinaa tehdä... ;oP Tiina: toistoja, toistoja, toistoja vaan, niin mekin tehtiin Q:n kanssa!!

Mutta kaikkiaan TOSI hyvät treenit. Ja edelleen jäi paljon harjoiteltavaa! :o)