Tänään mentiin treeneissä lujaa! =o) Pyysin Salmea väsäämään tälle kerralle treenipätkän, jossa sai posotella lujaa eli helppoa menoa ja mukaan muutama takaaleikkaus. Ja sitä sain, mitä tilasin!

Eka kerralla yritin mm. hypyltä 4 hypylle 5 ja hypyltä 5 hypylle 6 sekä samoin hypyltä 8 hypylle 9 vetää Qiiraa, mutta ei onnistunut. Tajusin siis, että Q ei ole vedettävää mallia eli noihin paikkoihin pitää tehdä pieni puolivalssi ja yläkropan kääntö vaikuttaa huomattavasti tehokkaammin. Lisäksi eka kiekalla hurahti oikein sujuvasti putken 17 väärään päähän. :o) Toiselle kiekalle ryhdistäytyminen ohjaukseen ja voi että meni pikkukoira hienosti ja lujaa! Ainoa kauneusvirhe ja pikku tökkäys hypylle 13, kun oma liike loppui kesken, mutta muuten siisti rata. :o) Jätettiin sitten ratatreeni siihen, kun jäi niin hyvä mieli.

Muiden treenatessa rataa, otin sivummalla erikseen keppikulmia. Avokulma menee nyt 90 asteesta eli siinä on se "kriittinen" piste. Nyt sitten pikkuhiljaa aletaan "avaamaan" kulmaa entistä isommaksi. Takakulmaa hakee tosi hyvin reippaasti yli 90 asteen kulmasta. =o) Hieno pikkukoira ja hyvät treenit!

ps. Unohdin mainita... Matkalla kävin Paavolassa palveluskoirayhdistyksemme vuosikokouksessa taputtamassa Nepulle ja Tiinalle. Pikkulikka oli KPKY:n Vuoden Näyttelykoira 2008 ja kolmanneksi Paras Palveluskoira! Eli kauneutta ja toimivuutta samassa paketissa ja kun parivaljakko käy vielä ensi viikolla pokkaamassa toisen seuramme eli KSTK:n Vuoden 2008 Tokokoiran pokaalin, niin asia saa lisää vahvistusta. :oP Hyvä hyvä Tiina ja Neppunen!