Jahans! Qoposella tipahti sitten juoksun myötä aivot jalkoväliin... >:o/ Ainakin se oli hallilla ihan pelle! Toisaalta kiljuva jästipää, toisaalta yliherkkä "nöösianneli" ja toisaalta ihana agikoira. Mutta huoh, NIIIN rasittava venkuilija kuin olla voi eli kartturin hermorakenne ei kestä tuollaista. Kakara saa nyt "juoksennella" rauhassa ja hallille se pääsee seuraavan kerran 3 viikon päästä eli ohjelmassa agitauko/-loma - onhan tuota treenattukin. :o) Äippäkoira pääsee tuuraamaan sillä aikaa eli veteraani pääsee ensi viikolla tokoilemaan ja hyppelemään... ;oP

Mutta illan treenikuvioista. Tällä kerralla Salme oli väsännyt kaksi eri kuviota ja nehän me sitten kasailtiin. Toisessa treenattiin kontakteja ja toisessa hypeltiin.

1238695629_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kontaktipätkä meillä meni muuten tosi hienosti, mutta hypyn 3 takaakierto oli taas niiiiiin vaikea. Kierto esteelle meni kyllä hyvin eli stoppasi kontaktille, josta pääsin hyvin siivekkeen viereen ja siitä lähdin viemään "takaa"-käskyllä. Hyvin lähti mukaan ohjaukseen eli yrittänytkään väärälle hypylle tms., mutta jostain syystä ei sitten hypännyt, vaan pujahtikin takaisin... Hassu pieni! Muuten meni hyvin ja keinu oli suorastaan bueno. Puomin kontaktia meinasi liukua maahan, kun vedätin, mutta pääsinpähän huomauttamaan ja toistot hienoja.

1238695639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyppypätkällä oli taas tuttu "ongelma" mukana eli ei irronnut kunnolla putkiin. Tää on kyllä hassu "vaiva", kun välillä sinkoaa sinne ihan pienestäkin viittauksesta ja välillä tuntuu, että pitää käsin nakata koira sinne pahuksen putkeen! ;o) Jouduin siis saattelemaan pitkälle noihin putkiin laittaessa. Vaikeuksia tällä pätkällä oli lähinnä hypyillä 7 ja 8 eli tuossa kulman kierrossa. En voinut siinä jäädä odottamaan hypyn 7 luo, että Q tulee putkesta, koska silloin mun vauhti oli seis ja ei millään lähtenyt kiertämään hyppyä 8. Kuvio onnistui sitten hyvin, kun kävin hakemassa Qiiran putkelta ja mentiin kulmaan yhdessä, jolloin minun liike "pukkasi" Qopsun vauhtiin ja kierto onnistui. Sama putkelta haku toimi itse asiassa myös alussa mentäessä hypylle 4. Jos jäin siinäkin odottamaan, niin ei meinannut hypätä "tyhjään" hyppyä, mutta kun mentiin yhdessä vauhdilla, niin hyvin meni.

Lisäksi tapeltiin taas lähtöjen kanssa... *huoh* On se kumma, miten vaikeaa se odottaminen on. Eli peppu nousee heti, kun olen päässyt ekan hypyn viereen ja kun pyörähdän takaisin komentamaan, niin Qiira kääntyy selin esteisiin ja alkaa ihailemaan Pallohallin katossa olevia lamppuja... =oD Laitoin sitten koissulin maahan ja siinä asennossa pysyy sitten paremmin. Täytyy vaan harjoitella tuota eli vahvistaa ensimmäisen hypyn ylitystä, vaikka menisin kauaksi. Tuosta asennosta kun on niiiin helppo sujahtaa ekan hypyn ali. Jos saisin tuolla köllöttelylä pysymisen varmemmaksi ja sitten voitaisiin taas nousta istumaan. :o)

Mutta juu, olihan ne treenit. Nyt tosiaankin pikkulikalle agitauko ja seuraavat kisat tähtäimessä kuukauden kuluttua Joensuussa. Sitä ennen sitten muistutellaan vaan kontaktit ja katsotaan, mistä jatketaan kakaran kanssa.