Torstai ja lampaita katsomassa. Jatkettiin tänään pitkälle siitä, mihin viimeksi jäätiin eli kuljetuksiin. Nyt laitettiin vaan Anne menemään edelle lampaiden kanssa ja me Qiiran kanssa painettiin takaa. Välillä "maahan"-käskyjä ja sitten taas rauhallisesti "aja". Kyllä oli nyt maahanmenot vaikeita, kun tiepätkä oli niin liejulla. Minun puudeli ei olisi millään halunnut mennä kuralammikoihin makaamaan... ;o) Olin sitten kiltti, enkä painostanut juuri noihin pahimpiin kohtiin, vaan katselin hiukan jäisempiä ja puhtaampia kohtia. 

Selkeästi vaan näki, että Qiira otti hirmuisesti pulttia noista maahan painostamisista. :o/ Siirtyi herkästi sijaistoimintoihin ja pyrki tilanteista pois. Annoin sitten väliin humputtaa lampaiden ympärillä kehuen, jotta sai taas lisää varmuutta ja intoa. Sen jälkeen menikin taas ihan mukavasti ja intoa tuli roimasti lisää. Eli tuosta viisastuneena annetaan ensin hiukan irrotella ja sitten vaaditaan enempi sopivassa suhteessa. :o)

Jatkoa pitää nyt vaan miettiä... Tilanne kun on nyt se, että Annen luona ei pystytä tekemään toistaiseksi kovin kummoisia eli ainoa tila hommaan on kävellä edestakaisin kapealla tiellä. Tuo alkaa jo nyt näkyä Qiiran menossa eli flänkit on tosi ahtaita, kun tilaa ei ole. Samoin hakua ei kyllä voida ottaa ollenkaan, kun Qiira joutuu menemään suoraan lampaita kohden eli ei pääse kaartamaan yhtään. :o( Nyt pitäisi malttaa vain odottaa, että viereisellä pellolla sulaa lumi ja päästään sinne. Katsotaan siis tilannetta uudelleen taas viikon kuluttua, että missä lumien suhteen mennään. :o)