Käytiinpäs taas ottamassa Tiinan kanssa ihan pikaiset ilmaisutreenit ja paikkana sama kuin viimeksi. Tosin totesimmekin heti Nepun ensin treenattua, että ensi kerralla mennään sitten näköjään uuteen paikkaan... ;o)

Qiira pääsi isosisson jälkeen hommiin. Otettiin taas kolme ukkoa samalla tavoin kuin viimeksi. Tiina meni samaan paikkaan suoraan "piiloon" eli ei haamua pohjalle. Mutta kyllä huomasi, että Qopsukin muisti heti, mikä oli homman nimi. =oD Juoksi ihan suoraan mättään taakse Tiinalle ja sinne haukkumaan. Väliin tuli ikävästi katko, kun nuuski maasta Nepun sinne pudottamia lihapullamurusia, mutta tietää siis jo, mitä ukolla pitää tehdä. Ekalla kerralla sai palkan vasta, kun minä ennätin paikalle. Toinen otettiin samoin, mutta nyt palkka jo noin viiden reippaan haukun jälkeen. Viimeisen ukon sai sitten etsiä. Näytin, kun Tiina lähti metsään ja sitten Qiira mättään taakse niin, ettei nähnyt minne ukko meni. Matkaa piilolle tuli reilusti ja tuuli sopivasti ukolta päin. Hienosti pikkukoira upposi metsään ja suoraan paineli Tiinalle eli nenu toimi. :o)

Nyt vaan joudutaan pikkasen miettimään tuota Q:n ilmaisua. Se osaa nyt haukkua ja aloittaa heti hyvin. MUTTA se sählääminen! =oD Todettavissa taas Q:lle tyypillinen toimiminen eli mitä kaikkea voit tehdä samalla kun haukkua päykytät!! Voe voe! Mietittiin sitten Tiinan kanssa, että aletaan ottamaan sille ilmaisu niin, että namipurkki onkin esillä. Laitetaan se maahan maalimiehen käden mitan päähän ja opetetaan Q haukkumaan purkkia. Näin se saisi haukkumiseen "ajattelemisen aihetta" ja muu hästääminen unohtuisi. Katsotaan alkaisiko tuo tehoamaan ja meneekö ajatus ihan persiilleen. :o)