Mukavasti meni treenit tyttöjen - Qiiran ja Nepun - kanssa. Treenasin tosiaan myös Neppua, sillä se lähtee noin 1½ viikon kuluttua minun mukaan Joensuun kisoihin. Treeneissä sainkin helpotuksekseni todeta, että aikalailla samalla tavoin voin ohjata noita molempia eli aika hyvin Q:lla riittää nopeus isosissoon verrattaessa, tosin joissain jutuissa sitä pitää "auttaa" enempi. :o)

Alla illan treeni, johon ISO korjaus eli A-estettä pitäisi siirtää reilut kaksi metriä putkia kohden! Väli oli siis todellisuudessa huomattavasti ahtaampi. Lisäksi putki 5 oli paljon löysemmällä kaarella, mutta minun piirto-ohjelma ei anna laittaa sitä oikeaan muotoon. :o) Teen tuon kuvan uusiksi myöhemmin, jotta se vastaa enemmän todellisuutta!

1240429766_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitin Nepun kanssa. Alun otin niin, että menin hyppyjen 2 ja 3 väliin noin kolmen metrin päähän niistä. Siitä vain suoraan kutsu luo, vasemmalla kädellä vippaus hypylle 2 ja valssi hypyn 3 ja pituuden väliin. Leikkaus putkelle ja hyppy 6 vastaanottaen - Neppu kaarsi putken jälkeen hyvin hypylle - pyöräytys A:lle ja valssi A:n jälkeen. Hieno stoppi kontaktille siitä takaa hypylle 8, edestä putkeen ja kipitys plokkaamaan toinen putki pois ja edestä hypylle 10. Putkesta tiukasti käsissä seuraavan putken oikeaan päähän ja sit vaan muurille ja that's it! Neppu oli hieno! Ok... Tunnustetaan sen verran, että ei me ihan puhtaasti taidettu kertaakaan maaliin päästä eli pikku viba aina jossain, mutta jos kaikki onnistumiset lasketaan yhteen, niin 0-rata! =oDD

Sitten Qopsun vuoro. Yllättäen otin alun samoin kuin Nepun kanssa! Ai kuin niin yllättäen? No siis Qiira PYSYI maassa lähdön, vaikka menin kauas ja jopa hyppäsi hienosti ekan esteen!! Tähän luulen olleen apuja paimennuksen "maahan"-käskytyksestä. ;o) Muuten Qiiran ohjaus meni samoin kuin Nepulla, mutta hypyn 3 ja pituuden väliin tein persjätön - joka tosin olisi varmaan toiminut myös Nepulla. Tuon persjätön ansiosta ennätin paremmin ohjaamaan hyppyä 6 eli Qiira kääntyi putkelta HETI minun kohti ja se oli siis pakko käydä työntämässä hypyn taakse. Tämän takia A:lle meno oli aika huono. Myös A:n jälkeinen takaakierto oli Q:lle vaikea, mutta saatiin me sekin jotenkin tehtyä. Muuten siis Qiirallakin oikein mallikasta menoa, vaikka ensin ajattelin, että tuosta ei kakaran kanssa tule mitään. Mutta on se sittenkin vaan taitava typy! =o)