Kerrankin päästiin sunnuntaivuorolle mukaan eli treenaamaan Qopsun kanssa. Meidän ryhmässä oli aika rauhallista eli mukana vain Qiira ja Pola. Esteet oli valmiiksi kentällä ja alla kuva siitä, missä järjestyksessä me Qiiran kanssa niitä viipotettiin. :o)

1240767749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alku onnistui todella hyvin eli jätin Q:n maahan kauaksi ekasta esteestä ja menin vastaanottamaan hyppyjen 2 ja 3 väliin. Hyvin se nyt siellä pysyy ja jos nousee, niin takaisin joutuu. Kyllä me nyt sitten taidamme ottaa lähtöasennoksi tuon makaamisen olosuhteiden pakosta. ;oP Mutta alku siis hyvin, kunnes hiukan arvottiin, että mennäänkö esteenä numero 6 puomille vai putkeen. Sekin alkoi onnistua, kun jarrutin ipanan menoa ja otin haltuun ennen reipasta "puomi, kiipee"-käskytystä.

Keinulle ei sitten menty kertaakaan oikein ja kunnolla. *huoh* Joka ikinen kerta kielto eli huristi ohi ja yritti rynniä putkeen. Keinu oli taas muutenkin niin kamalan yök-yök-este eli pari kertaa piti ihan pannasta viedä esteelle. *pahus* Loppuun onneksi saatiin taas muutamia iloisia ja vauhdikkaita keinulle menoja. Loppurata huristeltiin sitten hienosti ja puhtaasti eli tuo keinu oli nyt ainoa "kompastuskivi" tällä pätkällä. Puomin kontaktit hienoja ja hyvin kesti ekalla kerralla mun valssin puomin päähän. Kepit jälleen hienosti ilman ongelmia ja niitä edeltävän hypyn takaakierto meni hyvin, kun pystyin menemään puomilla ohi ja kerkesin näin kunnolla ohjaamaan.

Kaikkiaan olin taas tosi tyytyväinen pikkukoiraan! Varsinkin nuo lähtöjen onnistumiset helpottavat niin paljon hallittua suorittamista heti alusta alkaen. Voi voi, nyt on hinku päästä kisaamaan! =o)