Viimeiset treenit Pallohallilla tälle keväälle eli ensi viikolla kirmataan sitten jo ulkokentällä Paavolassa. Siinä se vaan talvi taas hurahti huomaamatta. Matkalla hallille kävin nappaamassa Neppusen kyytiin ensi sunnuntain kisoja silmälläpitäen. Salme ja Mikko olivat väsänneet mukavat treenipätkät. Toisessa oli kontaktit ja toisessa sitten hypeltiin. Molemmat pätkät treenasin ensin Nepun kanssa ja sitten Qopsun.

1241111870_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yllä eka treeni. Alkuun Nee meinasi keulia melko pahasti ja jouduin pitämään sille pienen puhuttelun. :o) Lähinnä siis uhkailua, että nyt jos ne korvat ei löydy, niin pikkurouva istuu treenin ajan Cärryn sikaosastossa. =oP Sitten, kun ne korvat viimein löytyi, niin radassa oli meille oikeastaan vain kaksi pahaa kohtaa. Eka oli hyppy 3 tyhjään - rima meinasi tulla väkisin alas - ja toinen hypyn 4 jälkeinen putken väärä pää. Sinne meinasi sukkula kadota ennenkuin kerkesin kissaa sanoa. Muuten putken kuolleet päät löytyi tosi henosti ihan vaan lähettämällä. Hienosti Neepi meni ja viimeisellä kiekalla muuten bueno nollarata, mutta itse ryssin pujon 8 aloitukseen kiellon.

Qiiralle tämä ratapätkä oli ihan liian vaikea. :o/ Pujon syöttö onnistui hyvin, mutta kuviota 3-4-5 en voinut ohjata ollenkaan niinkuin Neppua, jolle menin keppien vasemmalle puolelle ja siitä hypyltä 3 veto neloselle ja taas veto putkelle. Qiiran jouduin saattamaan niin pirun pitkälle tuolle kolmoshypylle, että kun vedin neloselle, niin suihki vaan ohi eli EI OSAA hypätä noin viistosta kulmasta. Muutin tuon ohjauksen sitten niin, että jäinkin keppien oikealle puolelle ja pyöräytin hypyn 3 toiselta puolta, jolloin kulma neloselle oikeni ja nyt mentiin yli. Tuossa vaan joutui kovin ennakoimaan omaa liikettä ja sitten varomaan, ettei suihkaa putkeen tai kepeille. Toinen mitä me EI OSATTU oli tuo S-putki. Qiira ei mennyt millään putkeen numerona 5. Kurvi oli niin tiukka, että kääntyi kokoajan takaisin eli usko loppuu, kun tulee muka seinä vastaan. Voi voi... Kuitenkin putken 7 kuolleen kulman haki paremmin ja siellä ei kääntynyt pois! Keppikulma pujolle 8 on Qiille helppo eli ihan nakkaamalla meni oikein ja loppuratakin saatiin onnistumaan. Paljon vaan joutuu nyt Qopsun kanssa menemään yhdessä eli siis en saa kääntää sille selkää liian aikaisin! Kulkee tosi nätisti, kun en hätiköi, mutta jos menen edelle ja käännän selkää, niin puikkaa mihin sattuu. Tarkkana siis! =o)

1241111885_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuossa sitten kontaktitreeni. Neppunen meni tätäkin ensin ja kokonaan valkoisten numeroiden mukaisesti. Hienosti mentiin keinulle asti eli veto A:lta hypylle 3 onnistui. Keinulla napsahti ekana kielto, kun sukkula meni niin lujaa, että hurahti ohi - mun moka! Sit saatiin hyl, kun Nee ampaisi puomille. Yritin muka viedä niin, että vaihdoin puolen keinulla ja vetäen hypylle 8, mutta ei onnistunut. Vaihdoin sitten niin, että pysyin keinun jälkeenkin vasemmalla puolella ja blokkasin puomin pois. Tässä sitten kierrätin puomille huolella, kun tultiin siihen niin huonossa kulmassa. Muuten Nee meni tämän pätkän tosi hienosti ja kontaktit piti koko ajan hyvin. Hieno likka!

Qiiralle tein tämän treenin paljon alkuperäistä helpommaksi, kun ekalla pätkällä niin paljon tahkottiin. Ihan siis sellainen hyvänolon huristelu loppuun, niin ei pikkuinen aivan masennu. ;o) Mentiin siis osin mustien numeroiden mukaan suoraa hurruuttelua ja ei ongelmia. Kontaktit ihan ok ja otettiin uusiksi, jos ei malttanut riittävästi stopata. Keinukin meni nyt ihan kivasti, kerran vain kieltäytyi, kun olin kauempana eli pitää muistaa olla "tukena" tuossa keinulla. Mutta pikkuinen oli ihan ihqu, kun sai mennä tuollaista helppoa ja suoraviivaista rataa välillä kieputtelujen sijaan. :o)

Jep, siinä ne. Kiitoksia Tiinalle, Mallalle, Salmelle ja Mikolle mukavasta talvesta. Syksyllä jatketaan samoissa merkeissä ja toivotaan, että hallivuokra ei enää tuosta hirmuisesti nousisi. :o) Ja kesällä me treenataan piiperon kanssa kotipihassa tiettyjä juttuja kuntoon eli ens talvena me olla ihan guruja! =oDD