Eilen siirrettiin esteet hallilta takaisin Paavolaan. Mukavasti ne sinne nyt säilöön sopivatkin, kun viime syksynä vanhan varaston viereen ilmestyi toinen samankokoinen varastokoppi. Mukava on nyt esteitä siirrellä, kun ei tarvitse ahtaassa olla. Ja lisääkin sopii. :oP Tänään sitten kuulin, että Salme ja Mikko koirineen sekä muutama muu oli menossa treenaamaan, joten mukaan vaan. Ajatuksena tosin sekin, että tytöt käy edes kerran hyppelemässä ulkona ennen huomisia kisoja. :o) Kenttä on edelleen hyvin märkä, joten minulla oli kumpparit jalassa eli meno oli aika "raskasta". Alla kuva helposta pätkästä, jonka pikaisesti väsäsin.

1241282178_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin yritin alkua Qiiralle niin, että otin vastaan kakkosen takaa ja siitä sylissä kääntö kolmoselle. Nyt ei pieni tuota osannut eli jäi vaan kiljumaan eteeni, kun liikettä ei oikein tullut. *huoh* Me on osattu kyllä tuo, mutta eipä ole pitkään aikaan treenattu kuviota, joten nyt ei sitten mennyt. Otin sitten perinteisesti jäämällä hyppyjen 2 ja 3 väliin ja siitä vaan käänsin. Putkeen irtosi hyvin, vaikka hyppy jäi väliin ja kepeille ennätin loistavasti kierrättämään. Hypyltä 7 persjätöllä putkeen ja sieltä odotin mukaan, lähetys hypylle 9 ja takaaleikkaus. Tuohon olin tosi tyytyväinen eli hyvin lähti hyppäämään, vaikka jouduin voimakkaasti leikkamaan. Puomilla hyvä kontakti ja siitä vain viskasin kepeille ja voimakkaasti leikaten toiselle puolelle! Jeee!! Qopsu oli bueno!! Hiukka tuntui, että Qiira liikkui hitaammin kuin normaalisti eli voi olla, että sekin hiukan "tunnusteli" pehmeää ja märkää pohjaa. Mutta muuten hyppäsi hyvällä tekniikalla ja oli ihan oma itsensä.

Tiina toi myös Neen Paavolaan ja sieltä typsy lähtikin meidän mukaan. Neppusen äippäikävä unohtui kyllä samantein, kun likka tajusi, että esteet on kentällä. =oD Nepulle otin alun vastaanottamalla ja sylissä kääntäen ja senhän tuo osaa. Ainoa vaan, että rima 2 tippui koko ajan... :o( Sitten hoksasin, että kun maltan ottaa ekat hypyt selin ja lähden kääntämään vasta sitten, niin johan toimi. =o) Neppu kun "ei toimi", jos pänötän ihan paikallaan ja vielä siihen päin. Lyö väkisin laskutelineet alas liian aikaisin ennakoiden suunnan muutosta. Toinen "ongelmarima" oli hyppy 7. Eli sinkosi sinne niin vauhdilla ja ei sitten kestänyt mun valssia tai persjättöä. Sitten kekkasin, että antaahan pikkurouvan paahtaa, kun kerran haluaa ja irtoaa, joten jäin putken ja pujon väliin. =o) Sieltä kutsuin putkeen ja työntämällä hypylle. Puomin jälkeen oli hauska huomata, että pikkusisso on kyllä näppärämpi noissa pujottelun ajoituksissa eli Neppu piti puomilta "ohjata" pujoon, pelkkä heitto ei riittänyt. :o)

Mutta olipas kiva kirmata ulkosalla ja kuuma tuli. Sää oli tosi lämmin eli mekein 20 astetta plussalla. Tosin noi mun kumpparit ei ollu oikein juoksukengät... *lomps lomps lomps* Kotipihassa sain sen verran haravoitua kuivaa kohtaa, että saatiin kontaktiesteet pystytettyä. Niitä otettiin vielä pikkuisen molemmille kotiin tultuamme. Ja huomenna sitten aikaisin kohden Joensuuta ja agikisoja. Jännää ja kivaa!!