Nyt voisi sanoa, että hakukausi on virallisesti korkattu. Käytiin siis tekemässä pikkutreenit ja mukana Tiinan ja Nepun lisäksi Salme ja Mikko kera Papun ja Udon. Sotkettiin - tai siis Mikko ja Salme sotkivat Polan avustuksella ;o) - pieni alue molemmin puolin keskiviivaa.

Qiiralle otettiin sitten ihan perus etsintätreeni eli nyt ei panostettu imaisuun, vaan katsottiin talven jäljiltä, että osaako pieni lähteä yhtään itsenäiseen työskentelyyn ilman haamuja tai muita apuja. Molemmille puolille siis ukot valmiiksi piiloon ja heti parin haukun jälkeen palkka ja syötellen pois. Eka lähetys vasemmalle myötätuuleen ja intoa oli! Lähti kuin lämpöohjus, mutta pikkuisen huolimaton lähetys ja lähtikin kaartamaan hiukan oikealle eteenpäin. Siellä näytti, että nyt nappasi muuten tuulesta hajun toisen puolen ukosta, kun lähti niin vaihdilla tulemaan keskilinjan yli, MUTTA stoppasikin keskilinjalle kutsusta ja tuli luo! *vau* Uusi lähetys vasemmalle etukulmaan ja nyt irtosi ihan suoraan ja syvälle ja sieltähän se ukkeli löytyikin! ;o) Näin sen toiminnan ukolla ja voe mahoton taas sitä häsläystä ennenkuin mieluinen paikka löytyi ja parit haukut irtosi.

Toinen ukko sitten oikealle Salmelle. Hienosti lähti syvälle ja suoraan ja pian törmän takaa kuuluikin iloiset, raikuvat haukut. Hieno pikkuinen!! Hyvin muistaa, mitä ukkojen etsiminen on. =oD Salme toi tuoltakin syötellen Q:n pois ja kertoi, että oli laittanut namipurkin kädenmitan päähän ja pitänyt siinä käden alla. Q oli kerran nuuskinut purkkia ja isatahtanut viereen haukkumaan. Hienoa, hienoa! Testattiin tuo siten vielä niin, että Salme meni uudelleen vain reippan viiden metrin päähän purkin kanssa ja piti sitä samallatavoin. Lähetin Qiiran Salmelle ja pikaisen purkin nuuskaisun jälkeen aloitti haukkumaan sen enempää sähläämättä! Hienoa!! Josko tuo olisi se keino, jolla Qiira saadaan rauhoittumaan ukon luona yhteen kohtaan ilman hirmuista show'ta ennen ilmaisun aloittamista... ;oP

Siinä pikaiset treenit eli nyt on KESÄ virallisesti "avattu". =o)