He hee, mentiin tyttöjen kanssa Paavolaan ihan oikeasti tokoilun merkeissä! :o) Ensin kävin vikaisemassa meidän pentupoppoota Teijan kouluttaessa. Kivan oloisia pentukoiria oli mukaan ilmoittautunut. :o) Sitten notkuttiin typyjen kanssa ja odoteltiin, että meidän treenivuoro alkaa.

Qiira pääsi aloittamaan paikkamakuulla muiden kanssa. Nyt kakara makasi oikein hyvin ja suht rauhallisesti eli asentoaan ei vaihtanut kertaakaan, mutta selkänsä taakse vilkuili. Tosin koirat makasi nyt selät tielle päin ja siellä oli jonkin verran liikettä vielä tuohon aikaan eli häiriö tuli nyt selän takaa. Makuun jälkeen otin seuraamista ja edelleen vain lyhyttä suoraa rauhallisella tempolla ja pääpaino kontaktissa. Muutaman kerran pätkä juoksua ja tässä pääpaino siirtymisten kontaktissa. Hyvin meni pikkuinen. =o) Nyt täytyisi malttaa tuon kanssa ja ottaa usein noita pikkupätkiä.

Sitten jättävistä ensin pari maahanmenoa. Jep, valmisteleva ihan ok ja loppu ok. Ja menee kyllä yhdellä käskyllä maahan, mutta niin hitaaaaasti. On se hassua, että muualla tipahtaa maahan, mutta tuossa seuraamisen yhteydessä on niin tahmeaa... *huoh* Väliin sitten pari iloista luoksetuloa ja tuon osaa! Tulee vauhdilla ja napakasti suoraan sivulle. Jättävistä sitten seisominen on tosi huono. Hiihtää "oota"-käskyn jälkeen kyllä aika paljon eli joudun stoppaamaan aika vahvasti kädellä. Ajattelin vaihtaa tuon käskyn yksitavuiseen eli pelkkään "oot"-sanaan ja tuota pitää vaan treenata. Loppuosa pysähdyksen jälkeen on kuitenkin kunnossa eli sitten napottaa hyvin paikallaan ja pysyy myös, kun palaan sivulle.

Loppuun vielä pari hyppyä. Mielestäni tuo on ihan jees. Saattaa siirtää pikkasen etutassua, kun siirryn sivulle, mutta muuten tönöttää sievästi paikallaan. Tosin voisihan se pysähtyä seisomaan hiukan kauemmas hypystä eli kääntyy heti hypyn eteen niin, että leuka on melkein esteen päällä. Onneksi ei kuitenkaan ala nuuskimaan estettä.

Siinäpä ne. Seuramme omaan tokokokeeseen on vielä ilmoittauduttu ALO-luokkaan kokeilemaan sitä viimeistä 1-tulosta, vaikka jo aiemmin manasin, että olkoon. =o) Tjaa'ah... Periaatteessa siihen on mahdollisuus, jos ei tule häröä ja nollaa jonkin liikkeen, mutta sen näkee sitten. Hilipan kanssa en juurikaan treenannut, kun se on nykyään niin hassu - meidän missi. Seuraamisessa on poikittain mun edessä eli intoa täynnä kuin ilmapallo. Sitten meinasin ottaa sille kakeja, mutta jo ennen ensimmäistä "istu"-käskyä se oli ryöminyt sen viiden metrin matkan mun jalkojen juureen... 8-O Joo, 10 pisteen ryömiminen, mutta valitettavasti tokossa ei sitä liikettä ole... =oD