Viimeaikainen ja tuleva reissailu aiheutti sen, että Qopsu joutui jättämään väliin oman treenivuoronsa. Kotona siis rästissä tekemättömiä hommia... Qiira pääsi kuitenkin mukaan, kun menin vetämään treenit ryhmälle ja sai siis edes pikkuisen hypellä. :o) Alla kuva illan treenistä, jota ryhmäläisten kanssa tehtiin.

1242761307_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin porukka meni kokonaan valkoisten numeroiden mukaan ja toisena pätkänä sitten osin mustien numeroiden mukaan. Mukavasti saatiin onnistumisia molemmilla pätkillä. Qiira kipaisi pätkän mustien numeroiden mukaan ja ihan kivasti kakara meni. Hiukka muutamat kaarokset venyi liikaa, kun vaan nakkelin sitä esteille, mutta pääasia, että pääsi hyppelemään. Ihanan positiivisena se, että yhtään rimaa ei taaskaan tullut alas, vaikka miten pyörittiin. :o) Kotona otettiin vielä kontakteja omilla esteillä.

Keskiviikkona sitten suuntaan tyttöjen - Hippu ja Qiira - kanssa reissuun ja kotiudumme vasta sunnuntai-iltana. Ohjelmassa torstaina missikisat Hipulle, perjantai-iltana agistartti Qiiralle ja viikonloppu sitten tuomarointia Santalahdessa. Blogi vaikenee siis hetkeksi, JOS Santalahden mainostettu wlan-verkko ei suostu toimimaan mun läppärissä... ;o) Jos toimii, niin kuulumisia perjantai-iltana.