...on sitten alkanut. Kaikkea pientä touhua on ollut niin paljon, että en ole tätä blogiakaan ennättänyt päivittää. Viime viikon lopulla piipahdin yhden päivän töiden merkeissä Helsingissä. Perjantaina avasimme työkaverin kanssa kesän ja piipahdettiin terassilla. ;o) Ja viikonloppuna alkoikin sitten kesä oikein todella eli lämmintä ja aurinkoa piisasi. Sunnuntaina mm. koko päivän visusti varjossa olevassa mittarissa törötti + 27½ asteen lukemat. Viikonloppu menikin sitten ihan pihahommissa eli nurmikko tuli leikattua ensimmäisen kerran ja autonkin pesin ja vahasin... Tosin se meni hukkaan, kun eileniltainen agilityputkien uusien painojen täyttö hiekkamontulla tuulen tuivertaessa piti huolen siitä, että Cärry on sen näköinen kuin se olisi pyöritetty siellä hiekassa... :oP

Viikonloppuna kyllä sitten näki, että Topo-Vaarille tulee vaikea kesä, jos on näin lämmintä... :o( Pappa ei vaan jaksa olla ulkona tuollaisella kelillä ja haluaa koko ajan sisälle. Ilmeisesti kylmällä kivilattialla on mukavampi köllötellä kuin ulkona paahtavassa auringossa ja kun varjossakaan ei malta sitten olla. Ja sitten sisälläkään ei yksin viihdy, kun muut ovat ulkona... :o)

Totesin myös, että taitaa meidän Hilipan näyttelyturnee loppua Mikkelin ryhmikseen - jonne emme taida välttämättä päästä - ja Rovaniemen juhannusnäyttelyyn. Ajauksena oli, että olisimme menneet vielä Kokkolan ja Pietarsaaren näytelmiin reilun kuukauden kuluttua, mutta eipä taida pikkurouvan mekko kestää ihan sinne asti. Kovasti alkaa jo harjaan karvaa jäädä eli en taida riskeerata ja turhaan enää ilmoittaa sinne. Laitamme nekin reilut 50 euroa Q:n menoihin eli saapi kakara aloittaa agikisaamisen ja mummeli palaa kehiin sitten joskus, kunhan bikinikausi on eletty ja jälleen uusi mekko tehty. ;o)