Ei me maltettukaan olla ihan treenaamatta. :oP Innostuin illalla ottamaan pikkuisen agia Qiiralle ihan kotipihassa. Tällä kerralla väsäsin oikein ratapätkänkin ja alla siitä kuva.

1244742471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä tuli loppupelissä ihan hauska. :o) Alun otin menemällä hyppyn 2 viereen ja siitä valssilla hypylle 3 ja uusi valssi putkeen. Hypyltä 5 tiukka jennyvalssi puomille ja tässä selkeä "puomi-kiipee"-käskytys riitti viemään oikealle esteelle. Jos tuo "kiipee" jäi pois niin ampaisi putkeen... Puomilta tiukka "täs-täs" oikealle hypylle, veto ja sylistä heitto seuraavalle ja siitä lähetys kepeille. Ihan ekalla kerralla puikkasi jonnekin kolmosvälin seutuville, mutta sitten alkoi menemään oikein.

Putkelle reipas saatto ja sitten se Qiiran vaikea paikka. Tuossa mun leikkaus hypylle 12 tulee niin jyrkkänä, että epäröi tosi paljon hyppyä. Tuo on se, mitä meidän pitäis nyt ottaa ja paljon! Lopun hypyn 14 otin vastaan ja siitä pyöräytys seuraavalle ja loppuun A:lle. Reippaasti pieni paineli ja hyppäsi hyvin. Oli ihan hauska treeni ja mukava akan viipottaa nurtsilla avojaloin. :o) Hiukan vaan meinasi olla turhan tukala ilma, kun oli niin painoistavaa. Ja itikoita piisasi!!