Ensimmäisen kerran yli 20 vuotta kestäneen koirahistoriani aikana minun koirassa on ulkoloisia!! >:o/ Voi tätä v***tuksen määrää!! *huoh*

Tarina alkaa jo oikeastaan viime sunnuntaista - sattumalta. Sunnuntai-iltana nimittäin nappasi Qiirasta pois punkin eli sattui sellainen löytymään sen masusta. Oli vielä pieni eli juuri kiinnittynyt ja nappasin sen pihdeillä pois. Samalla poistin pienemmän ötökän karvoista sen kummemmin ajattelematta. Samantein laitoin Qiiran niskaan myös Expotin, kun sellainen ampulli kaapista löytyi ja ajatus oli hakea myös Hilipalle ja Sipsille moinen eväs apteekista.

Tässä pari iltaa sitten olen katsellut tuota Qiiran kuoputtamista ja rapsuttelua ja ajattelin, että kai se Expot ja irtoileva pohjavilla kutittaa. Tänään sitten totesin, että nyt kyllä kirputtaa itseään aika kovasti ja tutkimaan ja ja... YÄK! Verta imenyt pieni elukki ja toinen! TÄI!! Voi helevatan helevatta!! Siis mikään muu tuo pikkiriikkinen öttiäinen ei voi olla. Samantein sitten apteekkiin ja myrkyt hakemaan koko porukalle - juu, ei ihan halpaa lystiä... *huoh*

Ihmeellistä tässä on se, että noita ötiäisiä ei löytynyt penkomisesta huolimatta muista, eikä myöskään yksikään muu itseään kuoputa, kirputa tai raavi! Uskomatonta! Toinen ihmetys on se, että Qiirasta löytyi vielä tänään elukkeja, vaikka se on saanu myrkyt jo pari päivää sitten. Toki ihan hetihän se ei vaikuta - kai... Uusinta-annos on odottamassa, mutta voin laittaa sen vasta viikon kuluttua edellisestä. Siitä minulla ei ole hajuakaan, että mistä nuo ötöt on Qiiraan iskeytyneet, mutta niitä vain on. P**ska! Onneksi meillä ei ole mattoja, eikä koirapetejä ja onneksi koirat ei pääse makkariin ollenkaan eli muuten pääsen hiukan helpommalla tästä vitsauksesta.

Nyt tämä on julkisesti kerrottu myös fb:ssä, joten toivotaan, että sana leviää ja kaikki meidän kanssa tekemisissä olleet voivat tarkistaa omat koirat. Eilen olin agitreeneissä, mutta siellä Q ei ollut tekemisissä yhdenkään toisen koiran kanssa. Sitä tosin en osaa sanoa, että kuinka kauan Qoposella näitä salamatkustajia on ollut, mutta nyt ne vasta huomattiin. 1½ viikon päästä on KLAG ja siihen mennessä vaiva pitäisi olla poistunut, mutta syynätään sitä ennen tilanne tarkkaan. Ja ensi viikonloppuna olisi ollut agikurssi ja ulkopuolinen kouluttaja, mutta se taisi sitten jäädä väliin... :o/ Itku!