Huoh. Aloitetaan kuitenkin hyvistä uutisista. Pengoin tänään aamulla Qiiran turkin kunnolla läpi ja mitään ei löytynyt! Jipii! Eli näyttäisi, että olemme nyt voitonpuolella tässä "täisodassa". Edelleen Qiira silloin tällöin itseään rapsuttelee, mutta nyt näyttää, että se raapii lähinnä selkäänsä eli ilmeisesti Expot meinaa vähän kutittaa. Ja muutenkin tuo on nyt erilaista rapsuttelua kuin viime viikolla. Jospa se tästä... :o)

Sitten huonot uutiset... Inka on mennyt tänään illalla jo kaksi kertaa "jalattomaksi". Jotenkin kummasti menee voimattomaksi, läsähtää maahan ja hengittää raskaasti ja tuijottaa eteensä. Näyttää niin väsyneeltä. Päivällä oli vielä ihan oma itsensä, juoksi ja touhusi ulkona muiden mukana. Kummaa... Vaivaako vuosi sitten ilmennyt selkäytimen rappeuma uudelleen eli jokin hermopinne vetää välillä jalat alta? Vai voiko oireet johtua Expotista? Aikaisemmin se ei ole siihen reagoinut mitenkään ja onhan sen annostakin kulunut jo monta päivää! Nyt mummukka on taas parempana, mutta seuraamme tilannetta. Edelleen on hyvin vaisu ja jotenkin niin surullisen oloinen... Voi näitä vanhoja, kun aina saa olla huolissaan!

Muuten olemme viettäneet aika laiskan viikonlopun. Tänään pyörähdin Paavolassa katsomassa agikurssilaisia ja samalla ulkoilutin vähän kameraa. Täällä joitakin otoksia kurssilaisista ja alla yksi kevennykseksi.

1246812920_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Prii puomilla sateen keskellä. :o)