Taas laiskotti lähteä kentälle asti, joten tyydyttiin omiin esteisiin. Tosin kontaktien kannalta olisi parempi, jos menisi kentälle, kun kyllähän se kotona osaa... =o) Mutta kun se vaan on niin helppoa tehdä tuohon kotipihaan treeni ja juosta sitten nurtsilla avovarpain. Alla kuva pikku treenistämme.

1248973709_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei siis mitään ihmeellistä eli lähinnä vaan fiilistelyä ja kontakteja. Hyvin pieni nyt kuljee, tosin hyppyjen vapautumisen myötä kartturi on hiukka hukassa... :oP Ötön vauhti on nimittäin kasvanut huimasti lennokkaiden hyppyjen myötä ja nyt hypyt myös "kantaa" pidemmälle eli ohjausta joutuu muuttamaan hiukan totutusta. Mutta en valita! Tosin nyt voi kisoissa paukkua taas niitä hylkyjä jokunen kappale, jotta kuski oppii mukaan, mutta eiköhän se siitä.

Perjantaina lähdemme reissuun melkein koko perheen voimin, kun miulla alkaa viimeinkin LOMA! Pappa jää hoitoon, kun sille reissaaminen autossa voi olla jo liikaa eli emme ota riskiä vanhuksen kanssa. Ohjelmassa Etelä-Suomessa neljä agistarttia Qopsulle ja maisemien pällistelyä ja pari päivää siskolikan riemuna Pohjois-Karjalassa. Palataan kuulumisiin reissun jälkeen - pitäkää peukkuja piiperolle! :o)