Heinäkuun koulutustauko takana ja syksyn ekat ohjatut treenit. Tällä kerralla ollaan Qiiran kanssa 2-luokkalaisten ryhmässä Mallan ohjauksessa. Kivaa! Alla kuva treeniradasta.

1249577755_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt paneudutaan jälleen Q:n lähdöissä pysymiseen, sillä sehän varasti joka kerta viime viikonlopun kisoissa. :o/ Tehtiin niin, että Malla kävi laittamassa Qiiran joka kerta takaisin maahan, kun se nousi. Ja nousihan se - joka kerta. *plaah* Muuten tuossa pätkällä ainoa harmaita hiuksia tuottanut kohta oli pujon aloitus. Ei meinannut millään tulla vetoon mukaan ja paukkui minne sattuu. Väkisin väännetyllä - ja tarpeeksi pitkällä - puolivalssilla saatiin tuo lopulta onnistumaan.

"Kierrä"-käsky toimii nyt ihan kivasti. Alun pakkovalssin jälkeen irtosi kolmoselle hyvin ja lähti jo kaukaa hakemaan takaa "kierrä"-käskyllä. Samoin A:n jälkeinen hyppy meni hyvin, kunnes tympääntyi toistoihin ja keksi yrittää selän takaa suoraan hypylle. ;o) Muuten reipasta ja vahdikasta menoa ja hyvät hypyt eli ei yhtään rimaa alas koko treenin aikana. Kyllä, jaksan mainostaa nämä joka kerta! Sitä kun on taistellut yhden hyppyongelmaisen kanssa, niin ei vaan voi liiaksi iloita Q:n loikista ja tekniikasta. =o)