Perinteiset kerhomme elokuun iltakisat, joten ilta meni sitten Paavolassa talkoillessa ja välillä pikaisesti radalla spurtatessa. :o) Kisat alkoi kolmosilla, joiden ajan häärin toimistossa. Sitten kipaisin Qiiran kanssa radan ja jälleen 1-luokkien ajaksi toimistoon. 2-luokat alkoivat makseilla, mutta onneksi Tiina hoiteli Qoposen lämmittelyn, josta iso kiitos hänelle!

Radalta napsahti vauhdikas hyl, mutta paljon oli hyvääkin mukana eli kaikkineen olen jälleen erittäin tyytyväinen pikkukoiraan. Radan jälkeen sain sitten ahaa-elämyksen, miten minun olisi kannattanut ko. hylkykohta ohjata, mutta myöhästähän se sitten enää oli! :o) Alla kuva illan radasta. Piirretty muistinvaraisesti ja suurinpiirtein noin muistelisin sen menneen.

1250507296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heti alussa muutin ohjaussuunnitelmaa radikaalisti. ;oP Suunnittelin nimittäin radan niin, että menen renkaan oikealta puolelta ja vedän hypylle 3. MUTTA pikkukoira napotti kuin tatti lähdössä ja pääsinkin ottamaan sen vastaan renkaalta ja siitä vain pukkaus hypylle 3 ja putkeen ja samalla ehdin hyvin viemään hypylle 5. Hienoa hienoa!! Hylky tuli sitten hypylle 14 eli en yrityksestä huolimatta ennättänyt hyppyjen 13 ja 14 väliin tyrkkämään Qiiraa "kierrä"-käskyllä hypyn taakse. Mietin vaihtoehdoksi sitä, että olisin mennyt hypyn 13 toiselle puolelle vetämään, mutta sitten olisin ollut ongelmissa hypyn 16 kanssa... Se oli siis oikeasti jotenkin paljon kauempana kuin kuvassa näyttää, kun tuo mun ratapiirros-ohjelma ei anna väännellä noita putkia enempää. Vaikka kuinka jätin Q:n yksin suorittamaan keinua - joka oli tämän takia tosi ruma - ja lähdin ennakoimaan, niin en ennättänyt ja hyppy 14 väärin päin. Lopun hypyn 18 kierrätin sitten puomin puolelta ja vippasin sylistä seuraavalle hypylle - tuo me osataan.

Mietin tosiaan jälkeenpäin, että jos en olisikaan tuossa hylkykohdassa yrittänyt sinne tyrkkämään, VAAN olisin ottanut hypyn 13 vastaan ja kierrättänyt kädessä pitäen Q:n hypyn kiertoon puomin puolelta! Toki puomi ja putki olisi ollut siinä pahasti tyrkyllä, mutta uskoisin, että olisin saanut koissun näppiin tuossa aika hyvin. Kierrätyksen jälkeen olisin sitten sylistä kääntänyt Q:n putkeen.

Mutta muuten Q kulki taas hyvin ja kontaktit oli jälleen vallan buenot! Kiva sen kanssa on lähteä viikonloppuna kisaamaan Kuopioon ja Ouluun! Jahaa!!! 3-luokka - täältä tullaan!!! *Nyt ei kukaan voi sanoa, että asenne ei ole kohdallaan, nih!* =oD