Vuoden toiset paimennuskisat Tyrnävän pellolla. Jälleen vietin kaksi päivää lammasrouvia kaitsien ja kyllä mie tuosta hommasta tykkään. :o) Siinä ei edes se haittaa, että vettä sataa! :o)

Tällä kerralla mulla oli myös Qiira mukana ja se sai olla lauantaina tomerana apulaisena varikolla. Koko pitkän päivän klo 10:00 - 18:00 pikkukoira oli topakkana. Se auttoi ottamaan hangoittelevia lampaita pois aitauksesta "kauratädin" mukaan ja toisena jobinaan oli sitten jarruttamassa takaisin varikolle kiiruhtavien lampaiden stoppaamisessa. Oikein kivasti Qiira näistä hommistaan selvisi. Sen verran oli päivä sille raskas, ettei jaksanut enää seurustella illalla majapaikan koirakavereiden kanssa, vaan kiukkusi niin, että pääsi suosiolla nukkumaan. :o) Sunnuntaina Qiira sitten odotteli autossa, kun minä jouduin - tai siis pääsin -  "kauratädiksi" eli Qopsulle ei ollut hommaa. Ja kun tiesin, että se olisi kuitenkin nostanut mekoisen älämölön varikolla, kun akka hiippailee pellolla lampaat perässä ja se jätetään tolppaan, eikä pääse mukaan. Parempi siis, että odotteli niin kaukana, ettei nähnyt pellolle. ;o) Hyvin saatiin lampaat tolpalle ja kisat läpi.

Jaanalle ja Pasille isot kiitokset yöpaikasta viikonlopun aikana. Teillä on aivan ihana talo ja tila! Wau! Ja vielä olisi yksi "rutistus" tälle vuodelle jäljellä noin kuukauden päästä. Sitä odotellessa! *bähäää, bää*