Alkoi meidän "saikkulaisen" virkeystaso olla sitä luokkaa, että suuntasimme treenivuorollemme Paavolaan agiliitämään. Jos kerran pihalla kantaa keppejä ja leikkii täysillä leluillaan, niin ei tuo kovin kipeä suustaan voi olla. =o) Kovasti oli pikkukoirassa virtaa, kun huomasi kentällä esteet, mutta sikamaisen hyvin oli kuitenkin kuulolla heti alusta asti. Alla kuva Mallan ratapätkästä.

Eka kiekalla pääsimme esteelle 6, kun tyrin itse koissun A:n sijasta putkeen. Oli oikein tyylipuhdas ohjaus väärälle esteelle. =o) Toisella kiekalla tekaisimme sitten jo oikein nätin nollan... Alussa poimin Q:n mukaan kakkosen yli, josta valssilla putkeen. Siitä kipitin ottamaan pituuden vastaan ja valssilla putkeen. A:lla annoin tehdä itse kontaktin namikupille ja menin ottamaan vastaan hypylle 8, josta "kierrä" seuraavalle hypylle. Pujon haki hyvin ihan itsenäisesti. Lopun hypyt tulin itse oikealta puolelta ja tuossa piti vaan muistaa ohjata pukkaamalla myös hyppy 15, ettei sipaissut väliin. Ihana koira! <3

Kokeiltiin myös Mallan kehoituksesta eri ohjausta. Siinä alussa juoksinkin niin, että hyppy 6 jäi minun ja koiran väliin eli vetämällä putkeen 5. Meni tosi hyvin eli Qiira haki pituuden loistavasti ja ampaisi putkeen oikeasta päästä epäröimättä yhtään! Suorastaan bueno ja nopea ohjaus! Toinen muutos tehtiin A:n jälkeen eli otinkin sylistä vippaamalla hypylle 9. Tuokin onnistui, mutta siinä Q teki ylimääräisen kiepin. Olemme kyllä harjoitelleet tuota ja Qiira osaa sen paremmin oikealle, mutta vasen on sille heikompi. Ehkä siinä on myös se, että itselleni ohjaus on helpompi oikealla kädellä ja niinpä sitä ollaan otettu enempi... ;o)

Mutta voi kuinka pikkukoira oli HYVÄ! Kulkee nyt kuin unelma! P***kleen hammasturma ja karenssi... *plaah*