Kesän ainokaiset mölli-agit, joihin mekin päästiin mukaan. :o) Sinne siis Qoposen kanssa kontakteja treenaamaan. Osallistuttiin Q:n kanssa kaikkiin kolmeen rataan: möllit, 1-luokka ja 2&3-luokat. Kahdella ekalla otettiin suosiolla hylyt ihan palkkaamalla eli laitoin sekä puomille että A:lle namikupit. Molemmat radat - varsinkin säveltämäni möllirata - olivat erittäin suoraviivaisia, joten nollalla taisimme ne muuten piipertää läpi. 1-luokan radalla tuli muutama laaaaaja kurvi, mutta pysyi kuitenkin nippanappa näpissä. :o)

2&3-luokkien radasta väsäsimme sitten hiukan vaativamman. Tämä meillä oli tarkoitus ottaa kilpailunomaisesti ilman palkkauksia. Alla kuva.

Mutta tämä olikin sitten melkoinen fiasko eli lähti lapasesta! Ei kuunnellut enää yhtään ja heti alussa haki puomia, vaikka tasan tarkkaan osaa tulla "kierrä"-käskyllä siivekkeen ympäri hakematta ylimääräisiä. >:o/ Kohellus jatkui sitten hypyillä 5 ja 7 eli ei yhtään tullut vetoon mukaan, vaan koetti vaan kimpoilla väärälle puolelle tai ihan väärälle esteelle. Mokomakin! Lopulta otettiin sitten hylky pujottelemalla väärään suuntaan... :oP Koetin nimittäin vipata pujolta putkeen jäämällä pujon toiselle puolelle, mutta ei ihan irronnut vaan pyörähti ympäri ja lähti uudelleen pujoon. Toisella yrittämällä tuo sitten onnistuikin ihan hyvin. :o) Mutta juu, aivot on edelleen siellä persiissä!

Möllikisassa oli mukana myös Qiiran Rape-velkku. Rape on päässyt agilitaamaan Jokisen Rosan kanssa ja parin meno näytti oikein mukavalle. =o) Kivaa, että Rapekin on päässyt lajiin mukaan ja tsemppiä Rosalle jatkoon! Alla Hannu Korhosen ottama kuva parivaljakosta radalla.