Pieni tilannepäivitys! Niinhän tässä kävi kuin ajattelinkin eli blogi hiljeni samalla, kun meidän treenielämä hiljeni Qoposen juoksun takia. =oD Ollaan siis keskitytty nyt pelkkään lenkkeilyyn ja oleiluun. Kivasti nuo meidän tytöt osaa välillä huilia eli ei täällä seinille kiipeillä, vaikka mitään kovin kummoista ei tapahdukkaan.

Tiistaisin olen kuitenkin käynyt vetämässä treenit omalle ryhmälleni. Syksyn tulon huomaa jo siitäkin, että nyt saa laittaa kentälle valot jo ennen treenien aloitusta klo 20. :o/ Pimeää alkaa jo olla. *huoh* Torstaina olin sitten mukana Qiiran treenivuorolla Nepun kanssa! =o) Tiina ihanana ihmisenä lainasi minulle koiraa, kun oma on "jäähyllä". Hiukka meinasi ensin pikkukoiralla mopo keulia, mutta kivasti alkoi korvat löytymään ja saatiin tosi kivat treenit. On se vaan epeli, kun malttaa keskittyä ja vauhtiahan siitä ei puutu. Hihii! Ihanaa kirmata sen kanssa lokakuussa pari starttia. =o) Mallan torstainen ratapätkä oli sen verran kimurantti, että valitettavasti siitä en enää saa aikaiseksi kuvaa.

Viikonloppu meni sitten päivystäessä agin MM-kisoja netistä, lenkkeillessä ja osin talkoillessa. Lauantaina PK-yhdistyksemme järjesti jälkikokeen ja siellä olin sitten hommissa. Ensin päivystin metsässä ottamassa vastaan voittajaluokan koirakoiden jälkikapuloita ja sen jälkeen pyörin sitten tottiskentällä henkilöryhmässä. Ihan mukava päivä, varsinkin kun luvattu vesisade pysyi poissa. Sunnuntaina oli vuorossa suojelukokeet, mutta siellä olin vain turistina ja ulkoiluttamassa pitkästä aikaa kameraa. :o)


Bpmu IPO3 Harmaahurstin Duomas ja maalimies Jarno Rautiainen.

On se vaan hurjan - ja toisaalta hienon - näköistä touhua. :o) Täällä on muutamia kuvia lisää. Pari koiraa esiintyy enempikin kuvissa, osa sitten vähempi, kun tuomarin rontti pyöri liikaa siinä edessä ja en onnistunut kuvaamaan. =o) Ja toisaalta sitten väliin keli kävi niin hämäränä, että minun obiskassa ei riitä valovoima ja kuvista tuli epätarkkoja.

Mutta tässäpä pikapäivitys eli elossa ollaan - koko poppoo! Hiljaiseloa jatkuu vielä ainakin tämän viikon, mutta sitten alamme pikkuhiljaa treenailemaan - aluksi kotipihassa - Siilinjärven agikisoja silmälläpitäen... ;oP