Qiira kävi pitkästä aikaa hierojalla. Ajattelin tarkistuttaa sen kunnon, vaikka mitään oireita ei minun silmään olekkaan näkynyt. Hyvin on hypännyt agissa ja vauhdilla kirmaillut Neppusen perässä. :o) Alunperin varasin ajan myös Hipulle, mutta luovutinkin sen Nepulle, kun tuntui tärkeämmältä tsekata senkin kunto, kun nyt ollaan enempi treenattu agia.

Yllättäen Qirppusella olikin selkä toiselta puolelta juntturassa ja ristikkäiseltä puolelta sitten takakoipi. Ihan piti ynistä, kun selkää hierottiin ja väliin puuskutti kuin höyryveturi, kun niin makiaa käsittely teki. Kummasti ei ole osoittanut ja oireillut jumejaan, mutta todettiin taas, että näköjään Qiiralle pitää ottaa tavaksi hierotus huomattavasti useammin. Nyt sitten viimeinkin tein pitkään muhineen päätöksen ja tilasin Qiiralle BackOnTrack-manttelin. Sillä kun on ollut taipumusta tuohon selän jumimiseen, niin katsotaan onko tuosta apua. Otetaan tavaksi pitää sitä ennen treenejä, treenissä ja niiden jälkeen sekä kisoissa.

Hieronnan takia ei sitten tänään menty hallille ollenkaan. Huomennakin omalla vuorolla jätetään hypyt väliin ja paukutetaan vaan keinua. Sitten ihan loppuviikosta otetaan kotona vähän hyppyjä ja pujoa, niin saa akka rauhoittaa mieltään ennen ensi viikonlopun kisoja. Siellä sitten taas kirmataan molempien kanssa eli Qiiralle kolme ja Nepulle neljä starttia.

Niin joo, Tiina laittoi viestiä, ettei Hilippa turhaan hieronta-aikaansa lapselle lahjoittanut. Oli Nepullakin ollut takapotkuttimet melkoisen kireällä, mutta kun intoa on enempi kuin älyä, niin ei siinä jouda kipeitä paikkoja potemaan... :oP Viikonloppuna kirmaan sitten radoille huolletulla ja hyvin viimeistellyllä kisakalustolla! *huh* Kiirettä pittää taas kuskilla! =oD