Tänään oli piiitkästä aikaa äippäkoiran vuoro päästä hierottavaksi. :o) Ajattelin, että tehdään Hilipallekin pieni tsekkaus, vaikka tuskin siellä mitään edes on. Mutta niin sitä vaan voi erehtyä! :o/ Oli Hipullakin paikat aika kireällä, mutta oikea etulapa ja kyynärpää lukossa! 8-O Ihan piti rouvan valittaa, kun etusta hierottiin ja aika sähäkästi kerran napsahti Sannaan päin. Hammasta ei sentään tullut, mutta tiukka kuonotökkäys, että NYT sattuu! Sanna epäili, että kireydet on sen tyyppisiä, että johonkin tai jostain on tullut hiukka osumaa tuohon etupäähän. Yhtään en osaa sanoa, että missä/mitä siihen on sattunut, mutta epäilen kyllä syylliseksi sinkoilevaa lapsikoiraa... ;o) Lisäksi totesin, että siitä se sitten johtui, kun olen ollut huomaavinani lievää epäpuhtautta tuon jalan liikkeessä. Kyllä näköjään pitäisi luottaa silmiinsä ja uskoa mitä näkee!

Qiira pääsi sitten illan päätteeksi aksaamaan hallille. Salme oli jälleen suunnitellut meille kaksin kappalein mukavia treenipätkiä. Qiiran kanssa aloitettiin alla olevan kuvan treenillä.

Alku muurin takaa vastaan ja keinulle. Ekalla kerralla väisti oudosti oikealle, vaikka omasta mielestäni en kyllä tyrkännyt. Teki siis aikalailla samat kuin monesti kisoissa, joten hiukan äänellä toruin, uusiksi ja isot kehut. Tämän jälkeen teki keinun joka kerta oikein hyvin. Ekalla kerralla myös minä tein saman kuin kisoissa eli hypyn 4 ohjaus takaakiertoon jäin ihan liian vajaaksi. :o) Toisaalta noi Qiiran takakierrot on hassuja, kun se osaa irrota niihin tosi hyvin ihan heittämällä ja sitten toisinaan vaatii niin tarkan saattamisen. Eli otetaan ennemmin tuo saattaminen kuin kielto. ;o) Hypylle viisi pukkasin edestä ja putkelle rauhallinen haltuunotto ja heti, kun kääntyi vähänkään, niin lupa mennä putkeen. Tosi hienosti meni tuon putken, vaikka kurvasikin aika läheltä putken väärää päätä. Hypyllä 7 ei ongelmaa ja ennakoivalla valssilla tiukka käännös takaisin. Hypylle 9 vein taas takaakierrolla pukaten, siitä peruuttaen itse kohden väärää 4-hyppyä ja koissu sylkkärillä välistä hypylle 10 ja sit vaan "loppusuoralle". Tuo sylkkäri toimi tosi hyvin ja ei yhtään katsellutkaan väärää hyppyä. =oD Qiira oli pro!

Toisessa treenissä päästiin sitten harjoittelemaan putken itsenäistä hakemista. :o) Alussa jätin Qiiran vinoon niin, että sillä oli ihan suora linja pujon ekaan väliin. Menin sitten ottamaan vastaan ja vain rauhallinen näyttö aloitukseen. Pujon perään otettiin persjätöllä puolenvaihto ja onnistui joka kerta hyvin. Nuo putken 4 ja 6 haut onnistui molemmat hyvin ilman, että mun tarvitsi liikkua putken päästä mihinkään. =oD Hyvin siis irtosi renkaalle ja sieltä putkeen sekä sama homma pituudelle. Ennen pituutta poimin Qiiran putkesta kädellä mukaan, niin saatiin kurvi tosi pieneksi. Ainoa hiukka "tök tök" tuli sitten hypylle 7 viedessä. Tuo johtui pitkälle siitä, kun Qiira on niin keppihullu, niin ei meinannut malttaa kuunnella käskytystä... Tuokin meni lopulta ihan ok, kun haltuunotto oli tarpeeksi jämäkkä ja sitten tiukka "kierrä"-käskytys. Loppu mukavaa huruuttelua ja A:n jälkeen putkessakaan ei ollut mitään ongelmaa eli siististi suhahti sen ohi seuraavalle hypylle.

Mutta kivat oli liidot ja pieni reipas, suorastaan Pro! :o) Hihii, 1½ viikon päästä olisi omat kisat... Josko me onnistuttais! ;o)