NYT minä sen aloitan! Siis opettamaan tuolle pikkuötölle noudon. Juu, sillä on ikää 2½ vuotta ja se ei osaa noutoa toko-/tottisliikkeenä. *noloa* Se osaa kyllä noutaa lelun eli iltaleikkeihin kuuluu lelun heittelyä, jonka se osaa hakea ja antaa minulle syliin. Näin voisi kuvitella, että "piis of nakki" koko homma, mutta otappa mukaan noutokapula, niin just, se siitä. :oP

Sit pähkäsin, että mites sen opetan ja tulin siihen tulokseen, että naksulla. Saa pikkukoira siis ihan itse oivaltaa mitä siltä halua, vaikka siihen menisi vuosi. :o) Eka treeni takana ja aloitimme seuraavasti. Kodinhoitohuoneessa noutokapula lattialla, nakkipalat - yksi nakki noin 25 osassa - pöydällä, minä naksu kädessä ja koira. Sit vain hiljaa odotin. Q napittaa minua silmiin ja tietää, että pöydällä on nakkia. Siinä edessäni se esittää koko temppurepertuaarin minkä osaa eli istuu, makaa, haukkuu, hyppii ja pomppii - ei siis osaa kovin paljoa ;oP - ja ihmettelee, kun akka ei anna herkkua! Sit vahingossa se vilkaisee kapulaa, johon pomppiessaan törmää *naks* ja nami! Q:n pään päällä hillitön kysymysmerkki: "Mitä, siis mitä mä tein??" Uudelleen hirmuinen häseltäminen ja pyöriminen, törmäys kapulaan: "Skele, tuokin tuossa haitolla!" *naks* ja nakki! "Ööö... Siis kun katson tuota *naks* akka antaa nakkia, tuo *naks* puukapula *naks* tämänkö *naks* se haluaa??" Tässä vaiheessa kakaran naama loisti kuin naantalin aurinko hoksaamisen riemusta. Innoissaan tommasi kapulaa päästä kiinni ja ei naksua. "Häh! Nyt se ei tajua, minähän otin tästä kiinni! Mikä maksaa?? Ikävä tästä paksusta kohdasta roikuttaa, jos tuosta ohuesta *naks* otan.. Ai tästäkö *naks* otetaan kiinni?"

Jep, noin 25 nakkimurusen jälkeen Qiira nosti kapulan maasta pitäen kiinni keskeltä. :o) Toki kapula tipahtaa heti, kun tulee naksu, mutta niin pitääkin tässä vaiheessa. Katsotaan kuin huomenna jatketaan. Toi ois ollu hauskaa saada videolle... ;o) Katotaan nyt, mitä tästä tulee vai tuleeko mitään!