Räntäsateessa paarustetun lenkin jälkeen raahauduin kerrankin kennelpiirin yleisellä vuorolla hallille. Ajatuksena oli ottaa Qoposelle puomia, kun viime lauantaina molempien ratojen virheet napsahti juuri siltä. Hallilla oli jälleen tuttu show menossa, mutta yllättäen puomia ei näkynyt. Kokosin sen kuitenkin sivummalle ja muurin palikan kaveriksi, niin sain edes jonkin esteen vauhdittamaan sinne menoa. Mutta juu, ei tietenkään siinä ole näin treentessa mitään ongelmaa. Tulee nätisti - ok, voisi tulla lopun nopeammin - kontaktille 2on-2off ja odottaa "tule"-kutsua. Q:n mielestä puomi oli niin mukava, että leikittiin sitten sillä odotellessa muiden esteiden vapautumista. Leikki oli sitten sitä, että källäilin ympäriinsä ja lähetin milloin mistäkin koiran puomille ja kontaktilta stopin jälkeen vapautus ja palkka. No, hyötyä tuosta tuskin on, mutta kivaa oli! =oP Esteiden vapauduttua kävin sitten hiukka laittelemassa niitä eri järjestykseen ja sitten huruuteltiin vauhtipätkää 55 cm:n hypyillä ja Q sai vaan baanata. En lisää kuvaa ko. treenistä, kun siinä ei oikeastaan ollut mitään treenattavaa. Lystinpitoa vaan ja huomenna sitten hiukan käännellään ja väännellään. ;o)  

Muuten sitten kuulumisia. Qiiran noutoprojekti on hiukan jäissä, kun viikonloppu sotki kuvioita ja ensi viikonloppuna käy samoin. Annamme siis aiheen muhia tämän viikon ja jatkamme maanantaina. Tässä välissä vahvistamme leluleikin ohessa esineen antamista minulle käteen. Hippu-rouva puolestaan "odottaa" pesulle pääsyä eli se projekti vaan venyy ja venyy... :o) Minulla on ollut tapana pestä Hippunen aina siinä vaiheessa, kun uusi turkki on tulossa, joten olisi taas sen aika. Mutta kun niin kehtuuttaa lähteä "tappelemaan" pikkurouvan kanssa. Turkki on tosiaankin jo kovasti tulossa eli tot.näk. Messarissa olisimme olleet suht siistissä uudessa tukassa. Jätämme kuitenkin ko. geimit suosiolla väliin ja pyörähdämme sitten tammikuun alussa omassa näyttelyssä mummoilemassa. Siellä meillä onkin sitten jo uusi mekko täydessä loistossa. =o) Muita näyttelyitä ei sitten edes suunnitella, paitsi Tuusniemelle menememme jälleen helmikuussa koko akkaköörin - Hippu, Neppu ja Qiira - voimin. Jos ei sitten tammikuun viimeisenä viikonloppuna vääntäydytä Vantaalle... ;o)

Muuten meillä ei tapahdu mitään. Tosin akalla on hirmuinen pentukuume ja asiaa vaan pahensi puhelimesta löytynyt videopätkä, jossa Qiira 11 kk leikkii Elmon 7 vk kanssa. <3 Voi voi. :o) Iltalenkillä sitten pähkäilin, että meidän kaikki koirat ovat tulleet Qiiraa lukuunottamatta kolmen vuoden välein: Topo -94, Inka -97, Hippu -00, Sipsi -03 ja sitten Qiira -07. Eli tuolla syklillä neiti X -10... Ja kun meillä on nykyään vain kaksi koiraa - joista toinen veteraani - ja sheltti, niin kolmehan menee siinä kuin kaksikin, eikös?? =oP Innolla tässä olen selaillut tulevia pentueita, joita kyllä piisaa taas ensi keväänä, mutta ei oikein hirmuisesti ole mieluisia näkyvillä. Onneksi yksi kovasti odotettu ja nyt peukutamme sitten, että sieltä meille asti tyttönen tulisi... Toivotaan, että Mr.Murphy kiertää tällä kertaa meidät ja tyttöjä tulee enemmän kuin kaksi. =o) *odottavan aika on piiiitkä, mutta onneksi meillä ei ole mitään kiirettä*