Viimeiset treenit ennen viikonlopun kisarupeamaa. Ja juu, kyllähän se taas kotona osasi ja toimi! =oD Siinäpäs sitä on taas akalle tavoitetta, että sais tuon saman rentouden ja sykkeen ohjaukseen myös sinne kisaradoille "paniikinomaisen pakkopukertamisen" sijaan... ;o) Mukana taas kuvat Salmen tekaisemista ratapätkistä, jotka olivat jälleen kerran oikein mukavia. Kiitos Salmelle viitseliäisyydestä!!

Me aloitettiin tällä. Tässä olisi voinut kikkailla vaikka mitä erikoisia juttuja, mutta mentiin Qiiran kanssa ihan perusohjauksella. Me ei osata mitään hienoja juttuja, joten en nyt alkanut sotkemaan pikkukoiran ajatuksia yrittämällä jotain uutta. Eli aloitus ihan perinteisellä "kierrä" takaakierrolla ja koira oikealla putkeen asti, josta valssilla koira vasemalle ja taas putkeen. Hypylle kahdeksan vedin vain väliin ja siitä sylkkärillä hypylle ja putkeen. Tuon kääntyi mielestäni tosi nätisti ilman ylimääräisiä eli malttoi tulla luo ja kääntyi heti oikeaan suuntaan. Hypyn 10 takaakiertoon vein jälleen valssin kautta "kierrä" käskyllä. Tuohon 10:lle kokeilin myös Mikon kehoituksesta kuljetusta koira oikealla ja siitä vippaus hypylle, mutta juu, ei osattu ja ei olla kyllä treenattukaan moista. =o) Qiira ei oikein lähde kuljetukseen mukaan ja sitten kieppaa väärän suuntaan ennen hyppyä. Tuo pitänee tuossa talven mittaan treenata. Joo ja keinu meni nyt hyvin joka kerta!

Tämä toinen pätkä oli kanssa huba noine takaakiertoineen. Eka kiekalla kiepuin itse valsseineni kuin väkkärä hyppyjen neljä ja viisi sekä A:n kanssa. ;o) Sitten Salmen vinkistä - kiitos! - twisti hypylle viisi ja se olikin oikein näppärä tuohon! Qiira ajautui niin hyvin putkelta nelosen kiertoon, että hyvin ennätin viemään ulkokautta hypylle viisi twistiä varten. Tässä pätkällä saatiinkin sitten se kuljetus ja vippaus toimimaan ihan huomaamatta eli A-esteeltä hypyn seitsemän jälkeen koira mukaan ja vippaus hypylle kahdeksan. Hiukan kaarteli turhan pitkiksi nuo kurvit, mutta kääntyi kuitenkin koko ajan oikeaan suuntaan! Kun vaan oman ohjauksen ajoitus meni nappiin, niin Qoponen osasi kyllä. Bueno tytsi! Joo ja alun otin ihan "kierrä "-käskyllä perinteisesti ja sitten sylistä heittäen putkeen. Lisäksi A:n kontaktit oli hyvät.

Että sellaiset kipittelyt tällä kerralla. :o) Mukavata oli ja agiliitoa jatketaan sitten viikonloppuna kuuden startin verran, kivaa!