Juu, ei oikein kannata lähteä treenamaan silloin, kun ei itse ole ihan kunnossa. Nuha painaa päälle ja tuntuu, että korvien välissä ei ole muuta kuin räkää - liekkö tuolla tosin normistikkaan muuta... ;o) Mikon laittamaa treenipätkää koetettiin juosta vaihtelevalla menestyksellä. Koirassa intoa kuin pienessä kylässä ja kartturi ei ihan pysynyt matkassa, mm. nopean valssin jälkeen tuntui lähinnä siltä, että jäin pyörimään ja taju lähtee. =o)

Muuten rata meni ihan kivasti. Alussa lähetin Qiiran pituudelta hypylle ja juoksin itse muurin toiselta puolelta. Putkelta hypylle 7 veto oli edelleen meille vaikea, mutta onnistui kyllä. Tuossa kun olin rivakkana, niin ennätin hyvin valssaamaan ennen muuria. Tuo oli mulle paha paikka nuhaisena, kun tuli niin säpäkät valssit ja sitten puomille mennessä en ollut tarpeeksi hereillä ja koira paukkui milloin kumpaankin putkeen. Noh, sillä oli kivaa, vaikka akalla ei niinkään. Puomin jälkeiselle hypylle koetin pakkovalssia, mutta onnistuin hidasälyisenä hukkamaan Q:n kokoajan niin, että se paukkui hyppyä väärinpäin. Perinteisellä "kierrä"-käskytyksellä ja siitä sylkkärillä päästiin ihan nätisti pussille. Samoin sain huomata, että pussia pitäisi treenata enempi. :o/ Ekalla kerralla erehdyin ääntämään liian aikaisin ja Q sotkeentui todella pahasti pussiin. Sain sen sieltä kaivettua pois ja laitoin heti uudelleen esteelle. Onneksi ei jäänyt mitään traumoja, vaan iloisesti juoksi sinne uudelleen. Qiiralla näkyy olevan selvästi väärä tekniikka pussin suorituksessa eli se ei laske päätään tarpeeksi alas. Se kunnon "sukellus" siis uupuu.

Sivummalla toisella pätkällä pyörittelin sitten vielä hyppyjä ja otettiin toistoja A:lla. Näpäkkänä oli taas pikkukoira. Harmi, että meillä on enää yhdet kisat tiedossa ennen leikkauksen tuomaa taukoa... ;o)