Kyllä kehtuutti lähteä hallille, kun on niin kamalan synkkää ja pimeää ja märkää. Plaah! Kaikki se ihana valkoinen lumi, jota oli jo maassa, on sulanut kokonaan pois. Lämmintä ulkona useampi aste eli märkää on ja koirat sen näköisiä lenkin jälkeen. Voi itku, että tympii ja tekis niin mieli kaivautua vaan töiden jälkeen peiton alle piiloon. Mutta minkäs teet!

Lähdin sitten vielä illan päätteeksi Qiiran kanssa hallille ottamaan vähän liitelyä. Siellä olikin poppoota koirien kanssa jo tohuamassa ja sivummalla hyppyjä vapaana. Väsäilin siihen sitten alla olevan kuvan mukaisen Kemin kolmosten ekan hyppärin aloituksen. Sen, joka me - tai siis minä - ryssittiin heti alkuun.

Radalla alku meni noin hyppyyn viisi asti, jonka jälkeen tuli sitten kepit hypyn kuusi seutuville. Loppu pätkästä on sitten ihan vaan kieputtelua. Otin alun nyt samalla tavoin kuin kisoissa eli hypyltä kaksi vastaan, siitä "kierrä" pukkaus kolmoselle ja siivekkeen ympäri uudelleen "kierrä"-käskyllä ja lähetys putkeen. Vitoselle sitten vaan mukaan hyppyjen välistä. Jep, no problem eli kyllä toimi! Niin, toimihan se, kun nyt annoin kakkoselle kunnolla tilaa ja seisoin siivekkeen kohdalla. Kisoissahan minä toljotin suoraan riman kohdalla enkä liikkunut minnekkään, niin Qiira löi jarrut päälle ja teki kiellon ja siihen se sitten repesi... Niin, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja tässä tapauksessa myös koira! =o)

Kuutoselta jatkoin peruuttaen seiskalle, veto väliin ja sylkkärillä hypylle ja putkeen. Putkelta otin vasempaan käteen ja siitä ennakoivalla valssilla tosi tiukka käännös hypyltä 10 ja edestä kääntö hypylle 11 ja lähetys taas putkeen. Viimeiselle hypylle vedätin sitten kunnolla ja siihen jotenkin haki kamalasti hyppyä... Eikö kestä yhtään vedätystä vai mikä? Toisaalta kyllä jalkapallomaali oli heti hypyn takana eli esim. lähdössä jätin Q:n sinne maalin "sisälle". Oisko sen takia jarruttanu hypylle, kun maali verkkoineen oli niin lähellä ja ei hahmottanut kunnolla sen paikkaa? Viime viikolla käytiin hierojalla ja paikat on kunnossa eli fyysistä vikaa ei ole. Veikkaan sitä maalia, mutta tarkkaillaan tilannetta.