Siis kartturi. :o) Tämä reilun viikon kestänyt niistäminen jatkuu edelleen. Hirmuisesti nekku ei vuoda, mutta niistää saa ja tavaraa irtoaa. Tämän nuhan ansiosta (?) keuhkot ei pelaa vielä täysillä ja sen huomasi tänään agilitytreeneissä. Parin kiekan jälkeen tuntui, että ei jaksa ja happi ei vaan kulje niinkuin normaalisti. Plaah! Ei kiva, ei ollenkaan kiva! :o/ Yrittettiin kuitenkin jotain räpeltää, kun Salme oli jälleen väsännyt niin kivat treenipätkät. Iso kiitos hälle viitseliäisyydestä!

Tätä kipitettiin ekana ja olis saatu nolla. :o) Eli heti eka kiekka puhtaasti, mutta sitten alkoi hiukan tökkimään, kun Qiira jo muka tiesi minne mennään ja toisekseen, mie en vaan jaksanut/pystynyt liikkumaan tarpeeksi rivakasti. No joka tapauksessa tämä oli sellainen pätkä, jossa kovasti leieröitiin ja ilokseni Qopsu oli tässä hyvä. Puomilta siis lähetin ötön hypylle ja rohkea vedätys putkeen niin, että olin itse puomin ja keppien välissä. Putkelta veto vastakkaiseen käteen ja siitä vippaus hypylle, josta valssilla kepeille. Keppien jälkeen taas lähetys hypylle ja pituudelle jääden itse keppien ja putken väliin. Jälleen putkesta veto vastakkaiseen käteen ja hypyille. Hyvin mänt! =oD Noihin vetoihin tulee näköjään paaaljon paremmin, kun otan nimenomaan vastakkaiseen jäteen kiinni ja siitä sitten vaan oikea-aikainen vippaus seuraavalle esteelle. Täytyy nyt erikseen treenailla ja palkkailla tuosta kiinnittymisestä ja vahvistaa "tule"-käskyä.

Tämä oli kans oikein hauska! Tässä olis - kuulemma ;o) - voinu treenata hypyillä 9 ja 10 jotain "niistopersjättöä" (?) - vai mikä se nyt oli - mutta mie otin tuon ihan perinteisellä sylkkärillä. (En minä näitä kaikkia hienoja nykyajan termejä osaa!) Mutta juu, ratapätkästä. Putkelle neljä piti Qiira ohjata, ei olettaa. ;o) Pieni vartalon käännöllä jarrutus, niin putken suuaukko löytyi mukavasti. Tätä ei sitten voinut jäädä ihailemaan, vaan rivakasti töppöstä toisen eteen, niin ennätti ohjaamaan kiertoon hypylle viisi niin, että koissuli ei edes vilkuillut sivuun jäävää väärää hyppyä. Vitoselta sitten syiin ja kipitys valssaamaan putkelle ja lähetys oikeaan päähän. Putkesta "kierrä" hypylle yhdeksän ja rohkeasti vetäen sylistä hypylle 10. Tässä putken suuaukko avautui tosi kutsuvasti koiran eteen, mutta no problems eli ei edes vilkullut sinne. Lopussa sitten hypyltä 13 tuli tooosi pitkä kaarros, kun kartturin keuhkot - ja jalat - ei antanut enää myöten tekemään hyvin ennakoivaa valssia, jotta oisin kutistanut kurvin mahdollisimman pieneksi.

Mutta mukavasti osattiin taas, kun mie vaan luotan koiraan ja annan mennä! Kyllä miun pikkuinen kolmosluokkalainen osaa, kun vaan ohjaa! Niin joo.... Tiina: se EI mene sinne putkeen! =oDD Kiitos muistutuksesta!