Postilaatikossa oli tänään kirje, joka oli osoitettu Hipulle ja sisälsi kutsun Champion of Champions & Veteran Of Veterans 2010 -gaalatilaisuuteen! Kyseiseen juhlaan kutsutaan tietty määrä Kennelliiton vuoden näyttelykoira- ja veteraanikisassa pärjänneitä koiria. Kyseiset koirat ovat saavuttaneet pisteitä sijoittumalla kr- ja kv-näyttelyiden ryhmä- tai bis-veteraanikehissä. Hippunen sai viime kevään kiertueellaan Haminasta ja Rovaniemeltä pisteitä niin paljon, että kutsu tipahti meidänkin postilaatikkoon! =o)

Gaala on pukujuhla, jonne ei farkut jalassa lompsita. :o) Joo... Tätä pötkylää kun ei mihinkään hienoon prinsessamekkoon makkaroineen voi edes kuvitella, niin händleri on jo mukaan houkuteltu! =o) Josko itse jotain sellaista päälleen löytäisi, että ilkiää pöydässä istua ihailemassa meidän mummokoiraa säteilemässä lavalla. Saan keskittyä jännittämään siellä ja Hilipan ei tarvitse hävetä silmiä päästään! Niin joo... Ei sitä händleriä hirmuisesti tarvinnut houkutella...=oDD

Niin, onhan täältä matkaa Vantaalle moiseen epäviralliseen tapahtumaan osallistumaan. Ja tulee ruusukkeelle hintaa, kun kerran lavalla pyörähtää. MUTTA on tämä sellainen tilaisuus, että ei voi jättää käyttämättä. Hippu on meidän viimeinen näyttelykoira eli jatkossa kutsua on ihan turha odotella. Ja lisäksi koissulini on parhaillaan tekemässä uutta mekkoa, joten tuolloin se on täydessä turkissa, jossa glitterit kiiltää ihan omasta takaa! Vantaan Fur Centeriin siis suuntaa tiemme tammikuun lopussa! ;oP Iik!