Qiira leikattiin eilen eli vehkeet lähti valtiolle. :o) Laikkaus meni hyvin ja oli vajaassa tunnissa ohi. Leikkaushaava masussa on todella siisti, pieni ja sievä. Antibiootin Qiira sai pistoksena, mutta ei muuta kuuria, ainostaan kipulääkettä mukaan. ELL:n mukaan uusi "tyyli" on tuo, että jos kohtu on terve ja kunnossa, niin "turhaa" kuuria ei syötetä. Kuulemma oli sitten pikkukoiran poistettavat osat olleet niin priimaa, että ei tarvetta lääkkeille. Leikkaus tehtiin klo 12 ja jo illalla kuuden jälkeen potilas kovasti pyrki ulos pisulle. :o)

Nukkumaan ruvetessa potilas oli sitten kovin kivuliaan oloinen ja jäi omalle patjalle tötterö päässään makoilemaan, kun painuin pehkuihin. Siinä sitten piippasi ja itki oloaan ja koetti vaihtaa paikkaa. Kävin sitten tekemässä masun suojaksi kääreen eli pikkuinen pyyhe haavan kohdalle ja kääreellä löysästi ympäri niin, että pyssyy kuitenkin paikallaan. Tuo kääre sitten auttoi potilaan olotilaan niin, että loppuyö nukuttiin hyvin.

Tänään ollaan jo oltu ihan reippaita. Ilman tötteröä pelkällä kääreellä varustettuna mennään silloin, kun minä olen paikalla. Yksin jäädessä laitan vielä tötterön varuiksi, niin ei pääse nuolemaan, jos kääre irtoaa. Reipas potilas ja toivotaan, että paraneminen sujuu hyvin loppuun asti. :o)