Siinä se yksi agivuosi taas vierähti. Noin kuukauden kuluttua saan sitten viettää 15-vuotisjuhlia tämän niin rakkaaksi muodotuneen harrastuksen parissa. :o) Sitten on kisakenttiäkin tullut koluttua jo 14 vuotta, joten melko monta rataa on tullut kipitettyä. Ja edelleen yhtä heikolla menestyksellä! =oDD

Mutta tänään käytiin jälleen hallilla. Qiiran leikkauksesta on kulunut jo 3 viikkoa, mutta en ottanut sitä vielä mukaan. Edelliskerralla äippäkoira tuurasi tytteliä ja kävi intoa puhkuen hyppimässä 30 cm:n rimoja. Kotiin tullessa ei meinannut oven karmit riittää, kun toinen oli niin polleana. :oP Tällä kerralla mummelikin jäi kotiin ja hain lainaan Neppusen. Tiinalla vihoitteli selkä, joten mielelläni tarjosin Neepille viihdettä. Alla eka pätkä.

Pikkasen oli sukkulassa vauhtia ja jarruja en siihen löytänyt ollenkaan. Oisko sitten mitään tekemistä sillä, että Nepullakin on ollut hiukan taukoa ja ei ole pahemmin päässyt hyppelemään. ;o) Alussa otin ykkösen ja kakkosen vastaan ja tarkoituksena jarruttaa vauhti minimiin ennen toista hyppyä sihisemällä ja kädellä jarruttamalla, mutta paaaaaljohan ne yrittää. Nee-elukki ei korvaansa lotkauttanut mun jarrutuksille, vaan loikkasi kirjaimellisesti syliin ja täysillä. =oD Loppupelissä mun oli pakko siirtyä turvaan niin kauas esteen taakse, että sukkula sopi tulemaan ja kyllähän tuo kuitenkin koukkasi sinne putkeen. Hypyt 4, 5 ja 6 meni sinänsä ihan ok, mutta vuoronperään tippui joku rima, kun kuumakalle ei oikein malttanut keskittyä. Eka keinu meni lentäen, mutta loput hyvin, kun oltiin keskusteltu aiheesta "seis"-sanan tarkoitus... :o) Pujolta loppu ihan jees, kun en liikaa rynninyt ottamaan hyppyä 9 vastaan, vaan annoin pujotella loppuun ja vasta sitten väliin valssaamaan. Pituudelta haki putken hyvin ihan lähettämällä, siinä ei ongelmia. Mutta juu, kaasu hirtti ja jarrut jäi jonnekin!

Toisella pätkällä A:n jälkeen houkuttelevat putken päät ohitettiin ihan sujuvasti. Nee nimittäin otti niin sikahienot naulakontaktit, että sain viipotella hypylle ja tokihan se perässä tuli. Sekä hypyn 3 että 5 kierrot oli pakko ottaa niin, että pyörin itse siivekkeen vieressä ja Nee vasempaan käteen kiinni. Käännöksen jälkeen sitten lähetys seuraavalle esteelle vapauttamalla kädestä. Lisäksi selkä ihan suorana tai muuten tippui rima. Sylin puolelta ei vaan noissa kääntynyt, vaan ampuili holtittomasti minne sattuu. Noissa näkyi parhaiten Nepun treenin puute eli ei osannut yhtään lukea mun ohjausta ja hätäili. Tuossa näkyy nyt niin selkeästi Qiiran ja Nepun ero eli pikkusisso osaa toimia mun "sylissä", mutta isosisso ei. :o)

Mutta kivaa oli Neen kanssa suihkaroida. Viikon kuluttua tulee Qiiralla 4 viikkoa leikkauksesta ja se pääsee hallille vähän treenilöimään. Aloitetaan varovasti matalilla hypyillä ja haetaan tuntumaa rataan. Hui, jännää! Saa nähdä, että lähtikö sen leikkauksen mukana myös aivot... ;o)