...ja vanhat kujeet. :o) Me aloitellaan vuosi 2010 aika rauhalliseen tahtiin eli ei suurtakaan muutosta tiedossa. Qiira pääsee tässä pikkuhiljaa takaisin agin pariin ja kunhan jonkin aikaa on treenailtu ja haettu tuntumaa takaisin, niin sitten palaamme myös kisakentille. Keväällä maaliskuusta toukokuuhun kisaamme melko ahkerasti ja koetamme jahdata niitä SM-nollia eli josko saisimme suunnata kesäkuussa Vantaalle. ;o) Qiiran pääharrastus tulee siis edelleen olemaan agility ja muuta teemme, jos innostumme! Yhden näytelmän olen sille myös suunnitellut eli suuntaamme "perinteisesti" Tuusniemelle, mikäli leikkauksen jäljiltä masukarvat ovat kasvaneet edes hiukan.

Hippu misseilee kotinäytelmissä ja mahdollisesti helmikuussa Tuusniemellä, mutta siinäpä sen näyttelyt sitten taitavat olla. Pikkurouva heittää mekkonsa taas sopivasti loppukeväästä ja on siis kaljuna koko kesän eli missikisoja ei tarvitse katsella. :o) Minä kun en tuota rouvaa enää huonossa turkissa kehään vie, vaikka se pärjäisikin, kun mitäpä tuota suotta kaunista koiraa "rumana" esittämään. ;oD Messarissa se olisi varmaan jälleen edustuskunnossa, mutta minulla ei paljon mielenkiinto riitä maksella sikakalliita ilmomaksuja, joten jättänemme karkelot jälleen väliin. Muuten Hippu keskittyy seurapiirirouvan rooliin ja sivutoimena toimii tyttärensä PersonalTrainerina. :o) Ja Sipsi saa jatkaa vaativaa roolia toimiemme tahdinlyöjänä! *päy päy päy...*

Siinäpä ne meidän suunnitelmat ja tavoitteet. Ei paljon päätä huimaa! =oP Suurin tavoite - ja toive - on tietty vielä se, että kaikki pysyvät terveinä. Niin ja myönnetään, että uusi jäsen laumaamme on laitettu tilaukseen... Katsotaan tuleeko siitä mitään ja millä aikataululla. ;o) Suunnitelmia jo kovasti sitä varten on tehty, mutta odotetaan ensin, että pieni paimennin tulee meitä ilostuttamaan!

Eli tästä se lähtee - vuosi 2010. Tuokoon tullessaan paljon iloa!