Päivällä käydystä reippaasta hiihtolenkistä huolimatta suuntasimme illalla Qiiran kanssa agitreeneihin hallille. Akalla kun vielä jalat toimi, mutta saas sitten nähdä miten huomenaamuna käy. :o) Edellisen ryhmän jäljiltä kentällä oli esteitä kolmessa pisteessä. Yhteen väsäilimme sitten ratapätkän ja kahdessa muussa sai mennä ihan "oman maun mukaan". 

Qiiran kanssa aloitimme pätkällä, jossa oli A-este ja kepit. Tässä keskityimme ihan kokonaan kontaktiin ja pujokulmiin. Radalla oli myös pari hyppyä ja niistä nostin nyt hiukan rimoja eli laitoin ne 45-50 cm:iin. Vauhti oli edelleen huimaa ja pikkukoira nautti, kun sai painattaa lujaa! A:n kontaktit oli hyvät ja hienot 2on-2off, josta joka kerta "tule"-kutsulla pois. Nopeat ja napakat! Toisena kävin sitten pisteessä, johon laitoin ihan vaan tutun hyppyneliön, jota sitten mentiin ilman mitään suunnitelmaa. Tuossa kun kokeilin vain pikaisesti Qiiran reaktion, kun jokainen hyppy oli eri korkuinen: 30, 45, 60 ja 65 cm. Mutta ei ongelmaa eli menee matalalta, jos voi ja hyppää korkealta kun tarvitsee! Hieno tyttö!Viimeisenä sitten otimme varsinaista ratapätkää, josta alla kuva. Tällä pätkällä rimat oli taas vain 45-50 cm.

Nyt oli pikkukoiralla mukavasti aivotkin matkassa. =oD Alun käännökset onnistui nappiin eli hypyltä 2 poimin ihan oikeaan käteen kiinni ja siitä kiertoon, josta taas tiukasti siivekkeen vierestä valssaten putkeen. Ai että oli napakat käännökset! Puomille meno meinasi olla ensin arpapeliä eli putket kolisi. :o) Sitten tajusin, että kun hypyn jälkeen jäin taakse ja sanoin todella selkeästi "puomi KIIPEE", niin ei ongelmaa ja komeesti meni puomille. Eli jos lähdin ryntäämään, niin jotenkin painoin sen putken vasempaan päähän. Puomin jälkeen menin renkaan ulkokautta, sillä olen itse niin toivottoman hidas lähtemään noilta kontakteilta liikkeelle, että Qiira kerkee singota minne sattuu. Takaaleikkaus hypylle 8, veto hypylle 9 ja sylistä 10. Hyvin meni ja taas hypyltä 11 tiukka käännös aivan siivekettä nuollen viimeiselle esteelle. En tiedä mikä oli, mutta kääntyi nyt aivan sairaan makeesti! :o)

Mutta siinäpäs sitä viikonlopulle agia. Taas jaksaa seuraavaan kertaan! :oD