Vaikka lumihommat vei oman aikansa töiden jälkeen, niin ryhdistäydyin vielä illalla ja köröttelin hallille Qopsu takaloosterissa. Yhdeksän jälkeen meno esteillä alkoi laantumaan ja pääsimme treenilöimään. Väsäsimme alla olevan kuvan mukaisen harjoituksen.

Tässä pääsin kivasti treenamaan leijeröintiä eli jätin esteen minun ja Qiiran väliin. Toki se oli tuossa helppoa, kun molemmat oli putkia, niin eipä se koissu juuri tapahtunutta nähnyt! =oDD Pukella neljä siis jäin pujon ja toisen putken väliin, josta koira vastakkaiseen käteen ja vippaus hypylle viisi. Ilokseni poispäinkääntö onnistui tuossa hyvin eli nätisti pyörähti kerralla oikeaan suuntaan. Jälleen lähetin putkelle kahdeksan ja jäin itse pituuden ja toisen putken väliin. Sieltä valssilla pyöräytys hypylle yhdeksän, lähetys putkeen ja kova kipitys kierrättämään Qiira ulkokautta hypylle 11. Tuo oli meille turvallisempi keino tuohon kohtaan ja toimi ihan hyvin. Ehkä ajallisesti sisäkurvi olisi nopeampi, mutta toisaalta ulkokautta ei tullut epäröintiä oikeasta esteestä. Pujossa ei ongelmia.

Sivummalla sitten otin vielä toistoja niin puomilla kuin A:llakin. Molemmat ok. Lisäksi hyppelimme kolmen hypyn suoraa edestakaisin ja väliin oli pikkukoiralla aivan ihanan rentoja ja ilmavia loikkia. Väliin sitten hakee ponnistusta, jos jää yhtään minun taakse, mutta noita oli nyt vähempi. Pitää vaan ottaa noita vauhtiloikkia parilla hypyllä, niin saadaan itseluottamusta lisää. Se heikkoushan Qiiralla on, että on aika pehmeä eli jos kerran askeleet epäonnistuu ja menee päin rimaa, niin seuravat hypyt ovat tosi varovaisia. Lievästä rämäpäisyydestä ei siis olisi haittaa... ;oP