Jep, illan treenissä sai taas huomata, että myös pussi kuuluu esteisiin, jota Qiiran kanssa pitäisi säännöllisen epäsäännöllisesti treenata. Varsinkin, kun koissu ei siitä niin hirmuisesti pidä eli kai sitä inhottaa se kangas... Joo, minulla on hiukan omituinen bordercollie. :o) Tai ei se omituinen ole, se on vaan Qoponen. Pussi oli siis mukana toisella pätkällä, mutta palataan siihen hetken kuluttua, sillä aloitimme alla olevalla ratapätkällä. Kuvassa on pieni virhe eli numerointi loppuu kesken. Pujon jälkeen mentiin vielä hyppy kaksi hyppynä 12 ja kolmonen toisinpäin välistävetona hyppynä 13.

Putkeen neljä otin perinteisesti valssaamalla, kun noi vedot ei ole oikein meidän juttu. Tuosta valssista vaan oli se huono puoli, että muurille mennessä jouduin odottamaan Q:n ensin pois putkesta ja vasta sitten itse liikkeelle. En nimittäin ennättänyt millään ohittaa putken suuta ennen koiraa. Tästä sitten seurasi se, että koiruli pyörähti ympäri joka kerta putkesta tultuaan. Vetämällä tuossa olisi voinut tehdä niin, että ois mennytkin A:n toiselta puolelta jatkaen vaan liikettään, kun koira sujahtaa putkeen. No, jäi kokeilematta. :o) Kepeille meno numerolla 11 oli myös hauska. Koetin ensin vetää kiinni vastakkaiseen käteen ja siitä vippaus kepeille. Tämä onnistui kyllä, jos ja KUN maltoin lukita Qiiran käteen riittävän kauan. Tarkkana piti olla, sillä pyörähti oitis väärin, jos yhtään ennakoin kääntöä. Sitten huomasin, että ennätän kyllä tuonne valssaamaankin, kun annan koiran vaan mennä yksin muurin ja putken. Niinpä putkesta lähetys renkaalle ja sitten vaan käskytystä seuraaville, vaikka itse etenin jo A:n toiselle puolelle. Hyvin kerkesin pyöräyttämään pujoon. :o)  Koiran pujotellessa etenin jo seuraaville hypyille, josta poimin yli hypyn 12 ja pyöräytys viimeiselle. Hyvin pikkukoira kulki tällä pätkällä loistavasti hypäten ja vauhtiakin piisasi.

Tällä pätkällä oli sitten se Pöhkö Pussi! Todellisuudessa putki ja pussi olivat hiukan enemmän vasemmalla ja pussi hiukka lähempänä hyppyä. :o) Ajatuksena oli leijeröidä hyppy väliin pussille mennessä, mutta eipäs onnistunutkaan. Pikkukoira joko hyppi selkäni takana hyppyä tai sinkoili putkeen, mutta pussia ei vaan löytynyt. Lopulta piti käydä suorastaan taputtamassa estettä, jotta Qopsu sen bongasi. Kai se noudatti ajatusta: "Poissa silmistä, poissa mielestä".  =oP Ja sitten, kun sain ötön viimein pussiin se löi jarrut päälle kankaan puolivälissä ja takaisin. Senhän arvaa mitä siitä seuraa eli täydellinen sotkeentuminen. *huoh* Jouduin kirjaimellisesti ravistelemaan Qiiran ulos pussista. :o) No, kangas suoraksi ja heti uudelleen, ettei ala pööpöilemään ja sinnehän tuo kuitenkin meni. Ei vauhdilla,  mutta nyt malttoi tulla suoraan ulos asti. Jatkettaessa putki löytyi koko ajan oikein eli teinpä valssin hypyltä linjaamalla putkelle tai vetämällä sylistä ja takaleikkaamalla hypyllä kuusi, niin ei ongelmaa. Hypyltä yhdeksän hypylle 10 ohjasin siten, että peruutin ysille, josta oikealla kädellä heitin koiran esteelle, siivekkeen ympäri selän takaa vasempaan ja eteenpäin hypylle 10. Onks toi nyt sitten se jaakotus? =o) Juu näin hyvin mä tunnen nämä nykyajan ohjaustermit. =oDD Niin ja lopun välistävedon otin ihan perinteisesti ja sit sylkkärillä kääntö viimeiselle esteelle.

Jepa, olipas se taas niin mukavoo! :o) Viikonloppuna jatketaan liitelyä Rallien merkeissä.