Pakkasmittari kipuaa taas aivan hillittömiin lukemiin ja mm. aamulla oli auton mittarissa -34 astetta töihin ajellessa. *hrrr* Kyllä tämä saisi jo riittää!!! Illalla pakkanen alkoi taas kirimään, mutta siitä huolimatta suuntasimme hallille Qiiran kanssa. Siellä pakkasta on onneksi vain muutama aste, niin tarkenee treenilöidä. Qiiran kanssa pidin melkein lupaukseni ja mentiin medihypyillä Naksu-sheltin jälkeen. En siis laskenut rimoja enää sitä alemmas, mutta en kyllä nostanutkaan! Hyvin meni pikkukoira noilla korkeuksilla eikä hakenut pomppuaan, mutta kiihdytteli kyllä oikein mukavasti. =oP Akka oli vaan jotenkin "kohmeessa", eikä oikein pysynyt medikiiturin matkassa.

Ekalla pätkällä alkukankeuden jälkeen mukavaa huruuttelua. Puomilla oli nyt namilätkä, jotta sain menemään suoraan alas ilman minun valssin ennakointia. Veto ja takaaleikkaus hypylle kuusi meni hienosti ja samoin putken jälkeiset hypyt 9 ja 10. Hyvin kääntyi "kierrä"-käskyllä kympille eikä katsellutkaan houkuttelevaa putkea. Kympiltä sitten sylistä pukkaus putkeen ja veto vippauksen kera hypylle 12. Tuo tökki, kun kaarteli sinne tänne, joten muutettiinkin ohjaus sylikäännöksi Salmen opastuksella. Putkeen lähetyksen jälkeen kipitinkin siis suoraan hypyn 12 viereen ja vedin peruuttaen Qiiran syliini, josta sitten käänsin hypylle ja heti liikkeelle seuraavaa hyppyä kohden. Sairaan makeesti kääntyi kyllä mukaan eli kiitti Salmelle vinkistä! Ei tämä tötterö olisi moista edes älynnyt kokeilla. =o)

Toisella pätkällä huruuteltiin sitten mukavaa menoa. :o) Ja OBS! Kuvassa on virhe eli hyppy neljä mentiin toiselta puolelta takaakiertona! Tuohon sainkin sitten paikan treenata saksalaista, joka oli minulle kyllä vaikeaa ja Salme sai taas kädestä neuvoa. Ohjauksessa lähetin Qiiran kiertämään keinun puolelta ja sitten ottaessani koiran hypyltä vastaan teenkin heti siivekkeen viereen persjätön, jolloin koira napsahtaa kiinni vasempaan käteen ja siitä kohden hyppyä viisi. Hyvin Qiira kääntyi, kun sain ajoitettua homman oikein. Siinä ajoituksessa tämän koordinaatiokyvyttömän kömpelyksen kanssa onkin sitten tekemistä melkoisesti... =oDD Muuten tuossa ei ollut mitään hankalaa ja esim. hyppyt 10, 11 ja 12 meni kivasti. Hyvin siis kiersi hypylle 11, josta vain pukkaus seuraavalle hypylle.

Mutta olipas mukavan leppoisat treenit. Tuo rimojen alhaalla pitäminen toivottavasti auttaa Qiiran menoa ja ainakin nyt se painatti melkoista haipakkaa. Vauhti tuo minulle lisää haastetta ohjaukseen, mutta eipä se haittaa. Ja tosiaankin kiitokset Salmelle vinkeistä, niitä tarvitaan, jotta päästään asiassa eteenpäin! ;o)