Viikon kiireisestä ohjelmasta huolimatta suunnattiin Qiiran kanssa Pallohallille. Pikkuneidin käytös kun antoi hiukan viitteitä siihen, että jotain ohjelmaa olisi jo hyvä sille tarjota. Agitreenihin kävi siis tiemme. :o) Jälleen kasattiin vauhdilla pari ratapätkää ja eikun menoksi. Qiira jatkaa hallilla matalien hyppyjen menoa eli rimat taas vain 40 cm:ssä, joten vauhtiakin oli ihan kivasti.

Ekalla pätkällä kontakteina A ja keinu ja molemmat meni ihan jees. Pujon aloitus aivan bueno eli ihan vaan nakkasin A:lta kepeille ja hyvin haki itsenäisesti avokulman. Jei, osaa se eli nyt vaan luottoa koiraan! Pujon jälkeen sitten takuttiin oikein urakalla, kun ei millään irronnut hypylle, vaan pujahti takaisin pujoon. Tämä siis sama kuvio kuin Kuopion treenissä, jossa mentiin pujolta putkeen. Otin sitten muutaman kerran niin, että viskasin pujon jälkeen vasemmalla kädellä namin ja sanoin vain "mene". Näitä muutama ja johan loksahti! Tämän jälkeen saatiinkin tosi hyvä meno ja hyvin irtosi hypylle, jonka jälkeen pystyi leijeröimään pussille asti, josta sitten muuri vastaan. Wau! Toi meni ihan oikeesti hyvin. Hypyn 12 otin tosi ennakoivalla valssilla, jonka jälkeen nakkasin vain sylistä takaisin putkeen ja ei mitään epäröintiä. Hienosti siis meni koko pätkän!

Tämä ei mennyt ihan putkeen. Tai siis menihän se putkeen, mutta koko ajan väärään. =o) Hih, hauska, mutta nyt ei tunnettu noiden putkien osalta onnistumisen riemua. :o)) Muuten vedettiin tämä ihan perusohjauksella eli ei mitään uutta auringon alla. Alussa hypylle kolme nakkasin ulkokautta, jolloin meno oli mielestäni sujuvampi kuin välistä pyöräyttämällä. Matka hiukka pidempi, mutta reitti koiralle helpompi. Ja sitten tuohon putkipatteriin ei kyllä kertaakaan osuttu oikein. Mie oli ihan pihalla, että mihin reikään sen koiran pitikään mennä ja sitten kun se katosi jonnekin, niin en tajunnut yhtään, että mistä se tulee ulos! Jep eli nauruksihan tuo meni, mutta eikös tämän lajin idea olekin se, että on mukavaa? ;oP