Aamulla oli vielä kovin pilvistä, mutta päivemmällä aurinko paistoi oikein komeasti. Käytiin tyttöjen kanssa jäällä lenkillä ja saatiin seuraksemme Tiina, Neppu ja Figo. Mukava oli jäätiellä tallustella ja lopussa tuli suorastaan kuuma, kun aurinko lämmitti jo niin kivasti. :o) Kotiin päästyäni napsin muutaman kuvan tytöistä kotipihalla.


Hippu-mummo pian 9½ v.


Qiira-pikkuinen 3 v.


Miun mustavalkoiset rakkaat, äiti ja tytär. <3

Iltapäivällä suuntasin vielä Kylmän maneesille Qiiran kanssa, sillä osallistuimme Rumiksen agikurssille. Teemakurssin ideana on, että joka treenikerralla on jokin teema, jota silloin treenataan. Tänään keksityttiin kokonaan edestä ohjaamiseen eli ideana oli olla koko ajan koiran edellä. Alla harjoitus.

Alussa jätin koiran ja menin vastaanottamaan hypyn kolme siivekkeen eteen seisoen siis selin suoritettavaan esteeseen. Siitä vasemmalla kädellä vippaus esteen taakse, hyppy ja putkeen. Kun koira oli pöydällä, niin siirryin hypyn kuusi siivekkeen taakse, josta koira oikeaan käteen ja jälleen vippaus taakse ja kipitys valssaamaan hypyltä seitsemän putken oikeaan päähän. Putkelta sitten niistämään hypyn yhdeksän yli ja tiukka heitto "kierrä"-käskyllä hypylle 10. Tästä sitten heti, kun lähti hypylle tiukka kipitys ja persjättöllä putkeen. Toimi muuten aivan sairaan hyvin, kun vaan pisti töppösiin vauhtia. Putkesta jälleen hyvin ennakoivalla persjätöllä kääntö hypyltä 12 hypylle 13 ja maaliin. Jei ja wautsi, että tuo ohjaus sopii Qiiralle. Sen kurvit menee aivan minimiin ja vauhti pysyy hyvänä koko ajan. Ainoa vika vaan on minussa... Miulla vaan on niin paha tapa jäädä ihailemaan tumput suorana tuota Qiiran menoa ja eihän sitä sitten enää ennätä yhtään mihinkään. :o)

Mutta aivan loistava treeni ja kiitos Mikolle ohjauksesta. Miten tässä oikein jaksaa odottaa loppukuuhun, että pääsee seuraavalle kurssikerralle?? =o)