Vaikka 3-luokkien startit olivatkin Oulussa vasta iltapäivällä, niin suuntasin auton keulan sinne suunnalle jo hyvissä ajoin aamusta. Syynä sankarit, joista alla yksi kuva ja lisää löytyy täältä. <3 Ja jep, ne oli ihania... ;o)

Muutaman tunnin pentulaatikossa konttailun jälkeen suuntasin sitten Peltokosken maneesille. Kaksi rataa kirmattiin ja tuomarina hääri Jari Tienhaara. Taaskaan ei meille menestystä irronnut ja kartturi piti jälleen huolen, että koira ei voi pärjätä... *huoh* Piirtelin radat ulkomuistista eli ne on hyvin "sinnepäin", mutta eiköhän kupletin juoni noista paljastu.

Ekalla radalla meno oli aika mukavaa pussille asti. Alussa otin kakkoselta nenusta väliin ja hyvin kääntyi pienellä kurvilla. Vitoselle ennakoiva valssi ja siirtyminen kutosen toiselle puolelle, jotta sain koiran turvallisesti puomille. Tuossa jäin sitten niin jälkeen, että Q lukitsi puomin jälkeisen hypyn ja roiskaisi kontaktin! =8o| Viime hetken pelastus hypyltä ja pujoon oikein. Muurilta sarjaesteelle vauhdikkaasti ja peräkkäiset putket oli ihanaa baanaa. Ei kyselly pikkukoira yhtään putkien välissä, vaan painatti melkoista haipakkaa. A:lle vastaan ja hyvä kontakti, josta pussiin ja kääk! Oletin, että Q menee tuosta epäröimättä putkeen, mutta paukaisikin pujoon eli HYL. Juu, ollaan treenattu keppikulmia. Toinen puomin kontakti otettiin sitten vimpan päälle tarkasti ja maaliin. Jep, oma moka tuo, kun en ajatellut pujoa, pieni oli muuten mainio.

Toisen radan alkuun tein pakkovalssin ja nätisti löytyi seuraavakin hyppy. Sujuvaa baanaa A:lle, johon taas ok kontakti ja lähetys putken pimeään kulmaan ja se löytyikin hyvin. Taas porhallettiin putket peräkkäin ja sitten jäi miun ohjaus hiuksen hienosti vajaasti ja melkein ohi sarjaesteen A-osasta. Sen verran tökkäsi, että kielto tuli. B-osa löytyi hyvin ja kepeille pienellä vedolla ja oikein sisään. Jäin keppien oikealle puolelle ja hypyn 13 kierrätin ulkokautta. Tämä ohjaus toimi tuohon Q:lla hyvin, mutta putken jälkeinen veto hypylle 15 oli melkoista sompailua, kun jäin jälkeen. Sähellys jatkui muurilla ja Qiira hyppäsi sen lähes paikaltaan niin, että palikat tuli alas. Keinu kerrankin ihan ok. Sitten kartturi unohti radan! Q ampaisi hienosti putkeen ja kääntyi jopa välistä pois ja oli lähdössä hyppäämään hyppyä oikein, kun mie kiljun sille: "Ei, ei siitä!" Siis jonkin ihmeen aivokatkon seurauksena unohdin ja yritin vetää koiran hypyn toiselle puolelle... :oP Sitten tajusin, että se piti sittenkin mennä sieltä toiselta puolelta ja voi hyvänen aika, mitä säätöä. =oD Oikein se loppupelissä mentiin, mutta kiellon kera ja kun aikaa paloi, niin lopputuloksena 15 vp ja miljoona sekuntia yliaikaa.

Juu ei juhlittu tuloksilla ei, mutta kiva päivä kuitenkin. :o) Viikon päästä kipitetään sitten Varkaudessa ja sinne pääsee Neppunenkin mukaan. Jahuu, tiedossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita oikein kunnolla! :oD