Koko päivä hurahti jälleen Tupoksella ihailemassa Irkun ja Mirkin pentusia ja ei kai tämä enää mikään salaisuus ole... :o) Eli saanko esitellä, kuvassa W-jengin uusi laumanjäsen eli Eyespy Witch, joka tuntee nimen Noita. <3


Noita Nokinenä 5 vk  <3

Vielä odotellaan äärettömän hitaasti kuluvat pari viikkoa ja kovasti Topo-vaaria ulkonäöltään muistuttava pikkutyttö Noi liittyy jengiimme mukaan. Tulevaisuudessa tällä sijoitustytöllä on edessään reippaan paimenkoiran ura ja eiköhän agiesteetkin aikanaan tutuiksi tule. ;o) Kiitos Kaimalle miljoonasti luottamuksesta!

Samalla sain ihailla myös pieniä karitsoita. Nuorimmat olivat huimat 2 tuntia vanhoja eli enpäs ole aiemmin ihan noin pieniä saanutkaan nähdä. Suloisia pieniä ja muutenkin nuo lampaat ovat jotenkin hauskoja eläimiä. Ja eiköhän meillekin niitä tullene reilun vuoden kuluttua, kunhan Noi hiukan kasvaa... :o) Kotimatkan huipennukseksi pysähdyin Vuottolahdessa moikkaamaan siellä käymässä ollutta Inkan Nala-tytärtä. Hui kamalaa, kuinka kesällä jo 8 vuotta täyttävä Nallukka muistuttikaan emäänsä! 8-O Kyllä näki kenen pennusta oli kysymys ja vielä tyttö muisti minut... :ó)