Hallillehan sitä jälleen huristeltiin Qiiran kanssa eli suuntana omat treenit. Pikaisesti taas ratapätkät kasaan ja menoksi. Tällä kerralla otin mielenkiinnosta molemmilla pätkillä rimat hiukka ylemmäs eli nyt mentiin 50 cm:n hypyillä. Mielestäni meni ihan ok pompuilla eli nyt sitten baanataan toistaiseksi tällä korkeudella. Mikko eli tekaissut pari mukavaa harjoitusta.

Obs! Ihan ekaks pieni korjaus kuvaan eli kepit olivat todellisuudessa "ylempänä" niin, että niiltä lähtiessä hypyn jälkeen putken taempi pää oli suoraan edessä koiralle tyrkyllä. :o) Pussihan tuossa oli niin haitolla, että ohjaajan sitä väistäessä työnsi koiran automaattisesti putkeen. Itse otin tuon niin, että jätin Qiiran pujottelemaan ja juoksin putken puolelle, takaaleikkaus hypylle viisi ja ennakoiva valssi seuraavalle, josta putkeen. Putkelta lähetin seuraavalle hypylle ja menin vastaanottamaan hypyltä yhdeksän ja edestä putken oikeaan päähän selän taakse. Pussista kaarsi hyvin "kierrä"-käskyllä hypylle 12 ja taas itse vastaanottamaan hypyltä 13 ja seläntaakse putkeen. Jihaa! Hienosti toimi taas pikkukoira noissa! :o)

Toisen pätkän alussa lähetin Qiiran A:lle ja leijeröin keinun. Niistolla yli kolmosesta ja pienellä puolivalssilla hypylle neljä. Keinun päähän valssi, pukkaus "kierrä"-käskyllä taakse ja sylistä A:lle. Tuo noin, koska muuten kolisi ohjaajalla pää keinuun, joka oli aika ikävästi tuossa edessä. :o) A:lta pienellä vedolla hypylle, vedätys renkaalle, jolloin kerkesin ohjaamaan takaakierron, josta koira vasempaan käteen. Siitä "kierrä" hypylle 12 ja itse koiran perässä siivekkeen taakse ja selän takaa taas mukaan vasempaan käteen ja loppuun. Hienosti pieni kääntyi oikeaan suuntaan ihan siivekkeen vierestä. 

Mukavasti toimi Qiira taas molemmat treenit. =o) Ihan oikeesti se osaa kyllä aika hienoja juttuja! Kartturi vaan pitäisi saada sellaiseen treenimoodiin myös kisoissa... ;o) Mutta onneksi meillä on Qiiran kanssa vielä aikaa, eikä kiirettä minnekkään!